Christiani Vino e Cibo zoekt manager

Advertorial. Binnenkort opent de nieuwe wijn- & pizzabar Christiani Vino e Cibo aan de Stommeerweg 91 in Aalsmeer. Een plek waar iedereen van harte welkom is om te proeven van die welbekende Italiaanse levenskunst. Op de eerste verdieping worden zeven dagen per week de lekkerste Romeinse pizza’s geserveerd, terwijl gasten in de wijnbar op de bovenste verdieping kunnen genieten van meer dan 30 verschillende wijnen op glas, heerlijke antipasti en een fantastisch uitzicht over de Westeinderplassen.

Uit eten op deze plek is fantastisch, mogen werken op deze unieke locatie een voorrecht. Christiani is daarom op zoek naar een enthousiaste manager die meehelpt deze zaak tot een succes te maken. Welke eisen er worden gesteld? Je hebt al de nodige ervaring als leidinggevende in de horeca en ook op het terrein van bestellen, roosters maken en procedures rondom voorraadbeheer weet je prima de weg. Verder ben je een echte teamplayer, heb je affiniteit met wijn, en ben je ondernemend ingesteld. Ook vind je het geen probleem om ’s avonds en in het weekend te werken. Als dit je aanspreekt dan willen we graag kennismaken.

Wat wij je te bieden hebben
Je gaat leiding geven aan een jong maar ervaren team van Horeca professionals, een leuke functie in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. Een goed salaris en diverse trainingen waarmee jij je kennis over Italiaans eten, wijnen en gastvrijheid kunt verbreden. Er zijn daarnaast binnen onze organisatie diverse doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren:
Heb jij interesse om bij Christiani Vino e Cibo aan de slag te gaan? Stuur dan een korte motivatie en jouw cv naar werken@christiani-aalsmeer.nl.
Naast de vacature van bedrijfsleider zijn wij ook op zoek naar een sommelier, medewerkers voor de bediening, bezorgers en pizzaiolo’s.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel