Christiani viert éénjarig bestaan met muziekbingo

(Advertorial) “We kunnen het bijna niet geloven dat de tijd zo snel voorbij is gegaan maar deze maand is het alweer één jaar geleden dat we onze deuren hebben geopend. Dat is natuurlijk reden voor een feestje en dat gaan we deze vrijdag dan ook vieren.” Zo begint een mailing van restaurant Christiani Vino e Cibo aan het nog altijd groeiende vriendenbestand.

Vrijdag 15 juli is het vanaf 16.00 uur feest want dan begint Christiani met de Italiaanse VrijMiBo ‘Aperitivo’, waarbij getrakteerd wordt op snacks en antipasti. Op het terras kan de hele cocktailkaart worden uitgeprobeerd voor 6 euro per cocktail. Daarbij zorgt een DJ voor de nodige gezelligheid. Iedere avondbezoeker wordt verwelkomd met een glas prosecco en de hele avond wordt er limoncello geserveerd bij de koffie. Als klap op de vuurpijl organiseert het team laat in de avond een feestelijke Disco Bingo in de wijnbar op de bovenste etage.

Claim je prijs
Een nieuw fenomeen dat om uitleg vraagt. “Voor iedere ronde krijgen de aanwezigen een bingokaart die vol staat met liedjes. Draait de DJ een liedje die op jouw kaart staat dan streep je hem af. Heb je bingo? Spring dan op tafel en claim je prijs! Maar let wel goed op want een valse bingo betekent een liedje zingen. Om de stembanden een beetje te smeren schenken we de hele avond Aperol & Limoncello Spritz voor 6 euro en trakteren we op héél veel shots Limoncello tussen de rondes door.”

Hoe kun je meedoen?
Reserveer een tafel via onze website: christiani-aalsmeer.nl. Deelname is €17,50 per persoon inclusief twee rondes bingo waarbij je kans maakt op te gekke prijzen. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, we beginnen om 21.30 uur.
Foto’s: Christiani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin