Centrum en sint maken kinderen blij

Door: redactie. Namens de ondernemers uit Aalsmeer Centrum bezorgde sinterklaas vrijdag cadeautjes bij tien kinderen. Het waren de prijswinnaars van de actie waarbij kinderen hun verlanglijstje mochten  insturen met daarop drie cadeautjes die te koop zijn bij de winkels in Aalsmeer Centrum.

Sint en piet legden een coronaproof deurbezoek af bij de kinderen maar allereerst werd de zesjarige Colle Dijkstra uit Kudelstaart naar Vishandel Smit en Bond in de Zijdstraat gelokt. Op zijn lijstje stond onder andere een bakje visfrietjes met cocktailsaus. Deze wens moest volgens de lokale ondernemers zeker ingewilligd worden. Daar werd hij, samen met zijn ouders en broer, verrast door Sint en piet en kon hij lekker genieten van zijn ‘visvriendjes’ zoals hij de lekkernij zelf noemt. (Zie foto)

Van chocola tot een feestjurk
Daarna ging de reis van Sinterklaas en zijn gevolg naar de Aalsmeerderweg waar Lieke van den Dool blij werd gemaakt met onder andere een mooi boek en een kettinkje. Mara en haar broertje Tuur Tates werden bij hun huis in Kudelstaart verrast en ook Indy de Boer kreeg de drie cadeautjes van haar lijstje, waaronder een glitter feestjurk. Daarna weer terug richting Aalsmeer waar de zevenjarige Marius Verhaar blij gemaakt werd en tot slot stopte de Sint bij een gezin van vier kinderen op de Perronzijde. Daar werden Sil, Fenne, Fijs en Loek van der Sluis in de watten gelegd. Zij kregen onder andere warmteknuffels, boeken, een voetbal, een besteksetje van Nijntje en een stoere toilettas.

Dankbaar
De winkeliers uit Aalsmeer Centrum zeggen dankbaar te zijn dat veel mensen hun Sinterklaasinkopen lokaal hebben gedaan. Ondanks het feit dat er geen echte speelgoedwinkel meer in de Zijdstraat zit, zijn er nog voldoende aantrekkelijke cadeautjes voor kinderen en volwassenen te koop. De variatie op de verlanglijstjes was dan ook groot.

Er wordt uitgekeken naar klanten die ook hun Kerstinkopen komen doen in Aalsmeer Centrum. Alle ondernemers doen hun best ze veilig te laten winkelen, maar roepen hun klanten wel op zoveel mogelijk gespreid te komen. Vergeet dus vooral de vaak wat rustige ochtenden niet, de koopavonden of bijvoorbeeld zondag 20 december waarop veel winkels hun deuren zullen openen.

Foto Aalsmeer Centrum

Lees vorig bericht

Fietsen door Lakenblekerstraat wordt veiliger

Lees volgend bericht

Explosie legt Biedronka in as


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *