Caravan of campercheck geen overbodige luxe

Advertorial. De campings in Nederland zijn vooralsnog geopend voor kampeerders en lopen zelfs in dit vroege voorjaar al lekker vol. Om gebruikers van caravans en campers met een gerust gevoel op weg te laten gaan is het verstandig tijdig een afspraak te maken voor een controle. Imanse is de specialist die ervoor zorgt dat alles weer tiptop in orde is.

“Ook voor kleine afstanden is het handig als je caravan goed onderhouden is en je gas goed is nagekeken zodat er geen lekken zijn of andere gekke dingen,” aldus Petra Imanse die adviseert aan het begin van elk kampeerseizoen even langs te komen voor een check, “vooral het langer stil staan op dezelfde plek geeft een verhoogd risico op droogtescheuren in de banden. Dat zal bij veel mensen het geval zijn omdat ze vorig jaar niet weggeweest met de caravan.”

Vakantie in het water
De monteurs van Imanse zien ook geregeld dat boilers niet goed zijn afgetapt en soms zelfs zijn stuk gevroren in de stalling. “Ook dit is zeker handig om na te laten kijken zodat als je het water vult het niet onder je bed vandaan komt stromen omdat hij stuk. Mocht je al op plaats van bestemming zijn en er dan achter komen, dan valt je vakantie letterlijk en figuurlijk in het water,” aldus Petra.

Omdat Pasen vroeg is dit jaar en de agenda daardoor al snel gevuld raakt, raadt Imanse aan op tijd te zijn met het aanbieden van de caravan of camper voor een beurt. Voor mensen die snel een afspraak maken heeft Imanse vroege vogel tarieven in het leven geroepen. Zowel voor caravan, vouwwagen als camper.

Voor wie geen eigen kampeermiddel heeft maar wel op vakantie gaat en meer bagage meeneemt dan gepland, heeft Imanse bagagewagens in de verhuur. Desnoods geschikt gemaakt om fietsen op te zetten. Imanse heeft aanhangwagens met ruimte voor twee tot vier fietsen. Ook E-bikes kunnen hierop eenvoudig worden meegenomen.

Foto’s Imanse

Lees vorig bericht

‘Vogelbuurt’ Hornmeer richting aardgasvrij

Lees volgend bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Onrust’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *