Broodjes kroket voor Kloosterhof

Afgelopen zaterdag heeft Arjen Verburg, met zijn zaak Budget Broodjes een lunch aangeboden in ‘t Kloosterhof. Meer dan 80 personen waren naar de nieuwe serre ‘Het Hofplein’ gekomen om te genieten van een smakelijke lunch.
 
Met de traktatie verzilverde Verburg de prijs die hij in november had gewonnen tijdens de Ondernemer van het Jaarverkiezing. Zijn firma Budget Broodjes kreeg als ‘Starter van het Jaar’ een cheque van 500 euro die hij mocht besteden voor iets innovatiefs of iets sociaals.
 
“Ik heb voor dit sociale en lokale doel gekozen omdat ik het mooi vind om ouderen op deze manier bij elkaar te brengen en te laten genieten van iets lekkers. Daarbij is de gemeente de initiator van de verkiezing en stimuleert de gemeente ook de functie van ‘t Kloosterhof als ontmoetingsruimte. Dat maakte de cirkel rond,” aldus de ondernemer die zelf ook genoot van de bijzondere 'prijsuitreiking'.
 
Zo dankbaar
De traktatie was volgens Verburg een groot succes en viel zeer in de smaak. “De mensen hebben zo lekker zitten eten en waren zo dankbaar. Een kroket is al een hele verrassing voor ze. En dan ook nog in combinatie met luxe broodjes. Ze hebben er echt heel goed van gegeten.”
 
Ook het feit dat mensen lang bleven hangen en het gezellig met elkaar hadden maakte de actie volgens de ondernemer geslaagd.
 
Mooi initiatief
Wethouder Ad Verburg, namens de gemeente aanwezig gaf eveneens aan dit om die reden een mooi initiatief te vinden. “Prachtig om de bewoners van ‘t Kloosterhof en de oudere omwonenden op deze manier met elkaar in contact te brengen.”
 
Het Wijkontmoetingscentrum ontwikkelt steeds meer activiteiten voor buurtbewoners en stelt de ruimte daarvoor beschikbaar. Door middel van een Wijkservicepas kunnen omwonenden gebruik maken van bijvoorbeeld een maaltijdservice, klusdienst, schoonmaak aan huis en alarmering en spelmiddagen.
 
Meer informatie hierover is te vinden op zorgcentra-meerlanden.nl/WijkservicePas
 
Foto's Jaap Maars (zie ook de gallery onder de advertentie)
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin