Broodje van de Zaak trakteert bij éénjarig bestaan

(Deel van het) team van Broodje van de Zaak (Foto Jaap Maars)

Door: Arjen Vos. Om het éénjarig bestaan te vieren pakt Broodje van de Zaak deze en komende week royaal uit. Iedere lezer van AalsmeerVandaag wordt van harte uitgenodigd om ‘helemaal gratis en voor niets’ een broodje gezond of filet te komen halen.

Naast alle ergernissen over afgesloten wegen en alternatieve routes, kunnen Aalsmeer en Kudelstaart wel wat positief nieuws gebruiken, stellen Arjen Verburg, Nienke van der Zwaard en Richard van der Wal. Het trio heeft er een dynamisch en uitdagend eerste jaar opzitten. “We gingen van start midden in de onzekere coronatijd maar hebben desondanks een heel goed jaar gedraaid waarbij we zelfs nieuwe collega’s konden aannemen. Op drukke dagen staan we hier soms wel met tien mensen bestellingen klaar te maken en te bezorgen,” aldus Verburg.

Keuze is reuze
Het drietal zegt blij te zijn met de vele trouwe vaste klanten maar ook met het groeiende aantal ondernemingen dat steeds vaker een beroep op Broodje van de Zaak doet voor lunch, vergaderingen of als er overgewerkt moet worden. De keuze is reuze. Van een eenvoudig bolletje kaas tot Broodjes Deluxe met bijvoorbeeld Carpaccio Tapenade of gegratineerde geitenkaas. Maar ook maaltijdsalades, smoothies en snacks bevinden zich in het riante assortiment.

Liever vooruit kijken
“Wat de kracht achter ons succes is? Alles is gegarandeerd vers en van de beste kwaliteit, onze salades en soepen zijn huisgemaakt, we zijn flexibel en snel.” Al geeft Verburg toe dat het in deze tijd van wegomleidingen een steeds grotere uitdaging is om bestellingen binnen de streeftijd te bezorgen. “Helemaal nu de Zwarteweg eruit ligt en ook Kudelstaart moeilijk bereikbaar is. Maar liever kijken we vooruit naar het moment dat alle wegen weer klaar zijn,” aldus de immer positief ingestelde ondernemer.

Opgeknapt
Dat de aan de Witteweg nummer 64 gelegen onderneming momenteel alleen via de parallelweg langs de Burgemeester Kasteleinweg te bereiken is (inrijden via de 2e JC Mensinglaan), zorgt volgens Verburg voor ongeveer driekwart minder afhaalklanten. “We moeten een paar weken geduld hebben maar dan is de entree van ons bedrijventerrein wel weer een behoorlijk stuk opgeknapt.”

Smakelijke beloning
Het gemis aan afhalers wordt hopelijk goed gemaakt door mensen (AalsmeerVandaaglezers!) die het team komen feliciteren met hun eerste jaar. Wie die moeite neemt, (schroom vooral niet!) wordt smakelijk beloond met een broodje gezond of filet naar keuze. De felicitatie-actie duurt tot en met vrijdag 5 november. Broodje van de Zaak is elke werkdag geopend van 08:30 tot 14:00 uur.

Lees vorig bericht

Hobbyvogelhouders moeten dieren afschermen

Lees volgend bericht

Getuigen brand Zijdstraat: “Persoon in hoodie weggerend.”


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *