Bij Martinez is de ijstijd weer begonnen

(Advertorial) Op zonnige dagen als deze kan er maar weinig tippen aan het genot van een heerlijk ijsje. Een bakje of hoorntje vol bolletjes ambachtelijk bereid schepijs maakt het leven nu eenmaal verrukkelijk. Bij Martinez is de vitrine daarom weer helemaal gevuld met talloze smaken. 24 Om precies te zijn. Ondernemer Redmond Roof maakt Aalsmeerders dolgelukkig met het initiatief waar hij vorig jaar mee begon en dit jaar gewoon mee doorgaat.
 
“We hebben gemerkt dat het een ideale combinatie is. Onze ambachtelijk gemaakte chocolade kennen de mensen al, het ambachtelijk gemaakte ijs sluit daar prima bij aan,” aldus Redmond die zijn ijs door Koolhaas in Amstelveen laat maken. Bij deze tevens in ijs gespecialiseerde banketbakker aan de Rembrandtweg loopt het op zomerse dagen ook storm. Een goede keuze dus van Redmond om daar zijn ijs vandaan te halen.
 
Favoriet
Gevraagd naar de favoriete smaak van de Aalsmeerse ijsliefhebbers, valt Redmond even stil. “Mensen vinden alle smaken wel lekker. Maar als ik er toch een paar moet noemen zijn dat de witte chocolade, de Kinder Bueno, mokka en yoghurt Maracuja die eruit springen. En als het heel warm is lopen de sorbetsmaken als citroen, framboos, aardbei en mango ook erg hard.”
 
Charmant vijftal
Speciaal voor deze ijstijd heeft Redmond een vijftal charmante meiden gevonden die maar al te graag klanten van deze zomerse traktatie willen voorzien. Met Anouk, Damy, Tess, Yana en Yrsa heeft Redmond een sterk team van ijsschepsters in huis.“Als de scholen uit zijn is het hier spitsuur. Dan staan ze echt in de rij voor een ijsje en is extra personeel hard nodig.”
 
Toekomst van het dorp
Om het het ijsminnend publiek nog meer naar de zin te maken is het aantal zitplaatsen voor de deur dit jaar uitgebreid. Kijkend naar de toekomst van het dorp, kan Redmond niet wachten tot de plannen, zoals onlangs gepresenteerd in de Centrumvisie, ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. “Als de Punterstraat wordt afgesloten of autoluw wordt gemaakt, ontstaat hier voor de deur meer ruimte voor een terras. Dat is voor iedereen een verbetering.” 
 
Met mooi weer is Martinez elke dag open. Zie de advertentie hieronder voor de exacte openingstijden.
 
Foto: de ijsmeisjes hebben er zin in met van links naar rechts Damy, Anouk, Tess, Yana en Yrsa. Foto Patrick Spaander, Foto De Boer.
 
(advertentie)
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin