Betaalbare kunststof kozijnen en deuren

Mark Opmeer van Choice Kozijnen (Foto: Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Deze keer de beurt aan Mark Opmeer van Choice Kozijnen.

Door: Hans van der Linden. Choice Kozijnen specialiseert zich in de levering en montage van hoogwaardige kunststof kozijnen en kunststof deuren. Daarnaast leveren zij traditionele aluminium en houten kozijnen. Choice Kozijnen adviseert u graag over alle mogelijkheden voor een kunststof pui, raam of deur voor woning of een bedrijfspand.

Mark Opmeer is een Aalsmeerder en in het verleden werkzaam geweest in de automotive branche voor onder meer Biemond en van Wijk/ Gomes. Hij heeft een technische achtergrond en deed de sales voor deze bedrijven. In 2023 is Mark als compagnon van Ferry Keus in Choice Kozijnen gestapt, naast zijn werk in de automotive. Uiteindelijk heeft hij na een half jaar zijn vaste baan opgezegd en is volledig verder gegaan als partner bij Choice Kozijnen.

Mooie prijzen
“Wij werken met één vaste leverancier die kwalitatief hoogwaardige producten levert,” vertelt Mark, “voor de klant op maat gemaakt en daarnaast tegen mooie prijzen en een relatief korte doorlooptijd van circa twee maanden. Onze service is dat de lijnen kort zijn, er direct persoonlijk contact is en de klant te maken heeft met een vast montage team. Omdat wij ruime garantie op de uitgevoerde werkzaamheden bieden, weten steeds meer klanten in heel Nederland Choice Kozijnen te vinden als hun vaste leverancier en installatiepartner voor kunststof kozijnen en kunststof deuren.”

De klant bepaalt
Bij Choice Kozijnen kunt u kiezen voor montageservice bij het bestellen van Kunststof Kozijnen en Kunststof Deuren op maat, of zelf montage. Bij de uitbesteding aan Choice Kozijnen is de klant verzekerd van een correcte plaatsing van het kozijn en profiteert ook van garantie op de werkzaamheden.

Door het kiezen van een kunststof kozijn of pui wordt volgens Mark bijgedragen aan verduurzaming en besparing van energie. “De markt is zich nog steeds aan het ontwikkelen en vaak is installeren van Tripple glas door subsidie nog goedkoper dan regulier dubbel glas. Kunststof is onderhoudsarm, isoleert beter en is in iedere vorm te krijgen.”

Lokale gemeenschap steunen
“Wij zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer omdat we het belangrijk vinden om als Aalsmeers bedrijf enerzijds de lokale gemeenschap te steunen en anderzijds omdat netwerken heel belangrijk voor ons is. Het is goed om ondernemers in andere branches te ontmoeten en daarnaast zijn de Meer voor Ondernemers avonden van de Businessclub informatief en leuk.”

choicekozijnen.nl
instagram.com/choicekozijnen
choicekozijnen.nl/offerte-aanvragen
Telefoon: 0297-224191

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin