‘Beste wensen’ bij Businessclub

Door: Arjen Vos. Voor veel leden van Businessclub FC Aalsmeer was het donderdag een dag om naar uit te zien. Voor de eerste keer dit jaar weer netwerken. Veel ondernemers hadden er duidelijk zin in. Niet alleen goed voor het aanhalen van de onderlinge contacten, ook een uitgelezen kans om Hotel Renaissance eens van de binnenkant te bekijken.

Het op de grens van Aalsmeer, Amstelveen en Haarlemmermeer gesitueerde hotel, toonde zich een uitstekend gastheer op deze nieuwjaarsborrel. Aantrekkelijke hapjes en drankjes in overvloed en volop gelegenheid om de kamers en gebruiksruimtes van het in 2017 geopende hotel aan een inspectie te onderwerpen. Manager Maurice Koster gaf in een korte spreekbeurt aan dat kennis maken met de ‘neighbourhood’ voor het hotel van grote waarde is en dat de samenwerking met de businessclub daarvoor een nuttig middel kan zijn. “We hebben jullie daarvoor nodig,” zo liet de manager weten. Het kan niet anders of de aanwezigen zijn na de nieuwjaarsborrel een pleitbezorger om het hotel in eigen kring te promoten dan wel zelf eens te benutten voor een meeting, zakenlunch of diner.

Jan Koster met de ‘facts and figures’

Voorzitter Jan Koster van de businessclub, tevens hotelier van het verder terug in het Farregat gelegen Chariot, en toevallig dezelfde achternaam dragend als zijn collega van Renaissance, nam de ondernemers visueel mee langs wat ‘facts and figures’. Daarbij nam hij (heel aardig) de lezersaantallen op AalsmeerVandaag onder de loupe, met name die van de gepubliceerde advertorials over de leden en de vacatures van Werken in Aalsmeer. Meer nog dan de indrukwekkende cijfers maakte Koster duidelijk dat de publiciteit met regelmaat resulteerde in een vervulde vacature.

Verbinding zoeken
De businessclub is nog steeds groeiende, zo vertelde Jan, inmiddels is de grens van 200 leden gepasseerd en wordt ambitieus ingezet op 250 leden voor het einde van dit jaar. “We willen met de businessclub een regionale verbinder zijn in de regio Amstelland. Een van onze doelstellingen is onderzoeken of we kunnen samenwerken met andere businessclubs in de omgeving,” aldus de voorzitter die de leden verder attendeerde op de eerste Meer voor Ondernemersavond op 16 februari bij Ons Tweede Thuis in de Vuurdoornstraat.

Daarna volgde de toost met bubbels op een geslaagd nieuw jaar en werd de bar gezocht voor de bekende ‘social talks’ en uitwisselen van ‘beste wensen’ waarbij duidelijk werd dat het met de onderlinge verbinding binnen de club wel goed zit.

Foto’s Ton van Eenennaam, zie ook de gallery onder de advertentie van de Businessclub.

 

Lees vorig bericht

Partijen verdeeld over vervolgstappen Fortdossier

Lees volgend bericht

VZOD kan net niet stunten tegen koploper


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *