Beste draadloze routers van 2019

In de huidige wereldsituatie kunnen we niet meer zonder een draadloze router. Eigenlijk doen we alles online. Denk bijvoorbeeld aan gamen, werken, ontspannen, contact houden met familie en vrienden, leren, et cetera. Hiervoor gebruiken we een aantal apparaten, waaronder een smartphone, een tablet en/of een laptop. Stuk voor stuk gebruiken dergelijke devices wifi, net zoals de andere smart apparaten die we steeds meer in huis nemen. Met andere woorden, een goede draadloze router is tegenwoordig van levensbelang.

Voordat we het over de beste draadloze routers van afgelopen jaar gaan hebben is het van belang om eerst uit te leggen wat zo een apparaat nou precies is. Eigenlijk is een router simpelweg het centrale kastje van het netwerk in uw huis dat alles regelt. Als u een draadloze router aansluit op uw wifi modem dan is het mogelijk om meer devices aan te sluiten op het netwerk. Ook kan uw internet dan snelheden halen die veel hoger zijn. Een kwalitatieve router is dan ook ontzettend belangrijk om te hebben. Heeft u een slechte router dan kunt u wel het beste internetpakket nemen, maar alsnog zult u niet de maximale snelheden halen. Wilt u het beste halen uit uw draadloze netwerk, dan is een goede draadloze router noodzakelijk.

De draadloze routers zijn over het algemeen relatief klein en licht. Dit zorgt ervoor dat u ze in principe overal in huis kwijt kunt. Ze hoeven bovendien niet perse vlak bij de modem zitten, terwijl ze ook niet vlakbij een stroompunt moeten worden geplaatst. Naast het hebben van een goede draadloze router is het natuurlijk ook belangrijk om een internetpakket af te sluiten, anders kunt u er alsnog geen gebruik van maken. Als u goedkoop internet wilt dan kunt u alle mogelijke abonnementen vergelijken. Dit kan onder meer op de site van internetvergelijken.nl.

Google op 1
Nu is eindelijk het moment daar om de beste draadloze routers van 2019 aan te kondigen. Op de eerste plaats hebben we Google WiFi gezet. Dit apparaatje is natuurlijk van het merk Google, dat meer is dan alleen een zoekmachine. Desondanks is het een beginner wat betreft de draadloze routers, maar alsnog domineert Google deze markt direct met de WiFi. Heel simpel gezegd, maar de Google WiFi is één van de beste draadloze routers die je op het moment kunt aanschaffen. Het installeren hiervan is erg eenvoudig, terwijl het ook nog eens bijzonder goedkoop is. Bovendien kan het gebruikt worden in een mesh-netwerk. De Google WiFi heeft dus eigenlijk alleen maar pluspunten!

Krachtiger
Op nummer 2 hebben wij de TP-Link Deco Multiroom Wifi gezet. Dit model is eigenlijk op elk vlak net een stukje anders dan de Google WiFi, alhoewel dit niet bepaald als slecht gezien kan worden. De TP-Link Deco Multiroom Wifi is namelijk niet alleen veel krachtiger, maar ook nog een stuk sneller dan de Google WiFi. Deze router is dan ook ideaal voor mensen die intensief gebruik maken van het internet, waaronder bedrijven en organisaties. Hierdoor is dit exemplaar natuurlijk wat duurder, maar alsnog is er niets mis met de prijs-kwaliteitsverhouding.

Kleine broertje
Het podium wordt gecompleteerd door de Netgear Orbi AC2200 RBK23. Dit exemplaar mag dan niet het opvallendste ontwerp hebben, alsnog levert het fantastische prestaties. Het is het kleine broertje van de Netgear Orbi, wat een voorloper was wat betreft de mesh-netwerken. De Netgear Orbi AC2200 RBK23 heeft een design dat klein maar toch stijlvol is. Hierdoor past dit exemplaar eenvoudig in elk interieur, zowel qua ontwerp als qua formaat. Als je deze draadloze router aanschaft dan kunt u tevens kiezen voor extra pakketten die mogelijk handig voor u zijn.

Tekst en foto Twenty Four Webvertising B.V.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin