Barbecue voor ondernemers in The Beach

Door: redactie. Op maandagmiddag 30 augustus organiseert het MVO Platform Aalsmeer in samenwerking met Nieuw Ondernemend Aalsmeer en Aalsmeer Lokaal, een MVO Meet & Greet met aansluitende barbecue in The Beach.

De middag staat geheel in het teken van ‘groene doorstart na corona’. Haal je duurzaamheidsplannen uit de ijskast en ga met andere ondernemers in gesprek over hoe verduurzaming je kan helpen bij een krachtig herstel. Wat wilde je doen maar is door corona noodgedwongen blijven liggen? Of heb je juist de kans gegrepen om te innoveren? Hoe kom jij groen uit deze crisis? Waar loop je tegenaan? Wat heb je aan de oplossingen van anderen? Grijp je kans om met collega-ondernemers te sparren over jouw groene doorstart.

De middag start om 16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur) bij The Beach en wordt smakelijk afgesloten met een barbecue. In verband met corona is aanmelden verplicht. De MVO Meet&Greet is gratis, aan de BBQ zijn kosten verbonden, vooraf te voldoen. Ga voor het boeken van tickets naar de website van mvoplatformaalsmeer.nl.

Het MVO Platform Aalsmeer is hét netwerk van bedrijven en maatschappelijke organisaties in en rond Aalsmeer, die maatschappelijk betrokken en milieubewust willen ondernemen. Het is een ideëel platform waar ondernemers elkaar inspireren, ervaring en kennis uitwisselen en elkaar op weg helpen met duurzaam ondernemen. Zodat ze met vereende krachten kunnen werken aan vergroening van de lokale economie.

Foto archief AV/Arjen Vos

Lees vorig bericht

Pierre’s Pennenstreken: ‘Nergenshuizen’

Lees volgend bericht

Officiële mededelingen van 12 augustus 2021


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *