Autogroep Ursem Barten: van vakantiebaan tot automotive professional

Sebastiaan Van der Vorst (Foto: Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Sebastiaan van der Vorst, directeur Fleetsales & Leasing van Autogroep Ursem Barten.

Wie is Sebastiaan en wat is achtergrond? Ik ben Sebastiaan van der Vorst en woon momenteel in Zaandam samen met mijn partner, Femke. Ik ben geboren en getogen in de Automotive en sinds februari 2023 werkzaam bij Autogroep Ursem Barten in de rol van Directeur Fleetsales & Leasing. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van en groei in zakelijke marktbewerking voor Ursem Barten.

Hoe ben je in deze business/branche terechtgekomen? Ik ben ooit begonnen met een vakantiebaan bij mijn oom als junior bij Audi en Volkswagen Centrum het Gooi. Vervolgens heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen bij Pon Dealer Groep tot de Automotive professional die ik nu ben. Ik ben vooral sterk in procesoptimalisatie en verandermanagement, dit met focus op rendement met menselijke maat.

Wat is jullie onderscheidend vermogen en waarom maakt dit jullie bijzonder? Wij stellen aan onze klanten altijd de W-vragen; wie, wat, waar, waarom, wanneer? Wij zijn niet van push-and-pull maar op zoek naar een duurzame relatie waar wij als mobiliteitspartner onze klanten aanvullen en versterken.

Wat is de voornaamste uitdaging in jullie business? Hoe kunnen wij onze klanten zo goed als mogelijk bedienen met de alsmaar veranderende mobiliteits koers.

Waarom zijn jullie lid geworden van de Businessclub? Businessclub FC Aalsmeer is een professionele club, waar wij graag onderdeel van uit maken. Daarnaast vinden wij de onderwerpen die aan bod komen tijdens de Meer voor Ondernemersavonden erg interessant. Naast dit aanbod zijn wij op zoek naar nieuwe duurzame relaties in de omgeving Aalsmeer.

Wat is het bedrijfsmotto? Omdat betrouwbaarheid, duurzaamheid en kennis van moderne techniek belangrijk is: Autogroep Ursem Barten, samen onderweg naar morgen!

Autogroep Ursem Barten Amstelveen
Pletterij 2, 1185 ZK Amstelveen
020 643 3733
ursembarten.nl
Andere vestigingen, zie: ursembarten.nl/vestigingen
facebook.com/AutogroepUrsemBarten
instagram.com/autogroepursembarten
linkedin.com/company/ursembarten

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel