Anna-Maria aan tafel bij Máxima

Anna-Maria (uiterst links) in gesprek met collega-ondernemers en koningin Máxima (Foto pr)
Door: Arjen Vos. “Super inspirerend, echt heel gaaf, een brainstorm met diepgang.” Anna-Maria Giannattasio toont zich bijzonder enthousiast over de netwerkbijeenkomst van NL Groeit die onlangs in Zeist plaatsvond. De Aalsmeerse ondernemer, ook bekend als radiomaker en AalsmeerVandaagcolumnist, was aanvankelijk terughoudend om naar Zeist af te reizen. Totdat ze hoorde dat niemand minder dan koningin Máxima mee zou brainstormen: “Tja, dan ga je gewoon…”
Als eigenaresse van Puur Events is Anna-Maria al enkele jaren als mentor betrokken bij het platform NL Groeit. Haar doelstelling om daar tijd en energie in te steken is collega-ondernemers te helpen om verder te groeien, iets dat tijdens corona lastig was maar waarvoor nu grote kansen liggen. De bijeenkomst waarbij acht ondernemers uit de top 250 bedrijven van Nederland met elkaar en met koningin Máxima een rondetafelgesprek voerden, had als thema ‘innovatie, leiderschap en ondernemen’.
Tinder voor bedrijven
Anna-Maria zegt in de koningin een zielsverwant te herkennen. “Ze was zeer bevlogen en ging met charisma en diepgang het gesprek aan. Niet alleen voor de bühne, ze toonde oprechte interesse in de ondernemers en de toekomst van Nederland. Met name dachten we na over de vraag hoe je voor verbinding kunt zorgen en snel kunt schakelen met andere ondernemers. Ze daagde ons uit om groter te denken. Uiteindelijk kwamen we uit op een soort Tinder voor bedrijven. Om makkelijk en snel onderling contacten te leggen als je met een vraagstuk zit. Want waarom zou je zelf iets uitvinden als een ander het al heeft gedaan? Het advies dat Máxima ons meegaf was dat we ons netwerk moeten gebruiken om bruggen te bouwen. ‘Wees die brug’, zei ze.”
Het VIP event was een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Kamer van Koophandel, Stichting NLevator en NL2025.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin