All About Hair krijgt nieuwe eigenaar

Olaf van den Wildenberg (Foto Arjen Vos)

Door: Leni Paul. Hij kwam, zag en veroverde de harten en hoofden van veel ingezetenen van Aalsmeer en ver daarbuiten. Olaf van den Wildenberg, sinds 28 jaar gevestigd in zijn kapsalon All About Hair in de Hadleystraat, heeft zijn salon verkocht en draagt zijn goedlopende kapsalon over in andere handen.

“Alhoewel ik nog altijd met veel liefde en passie mijn vak uitoefen,” zo laat hij zijn klanten middels een mailing weten, “realiseer ik me dat ik, na 43 jaar als kapper te hebben gewerkt, eigenlijk nog wat ruimte wil voor wat anders.” Als medewerker bij All About Hair zal hij nog drie dagen per week doorgaan in zijn oude vak.

Van den Wildenberg geeft aan altijd blij te zijn geweest met wat hij noemt “een waanzinnig team van medewerkers”. Het gehele team zal bij de nieuwe eigenaar blijven werken in een straks geheel vernieuwde salon. Om deze metamorfose tot stand te brengen zal de salon van 1 tot 16 juli gesloten zijn. Zaterdag 17 juli is de heropening. “De sluiting van twee weken is even ongemakkelijk, maar er komt wel iets waanzinnigs voor terug,” zo laat Van den Wildenberg weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin