Albert Heijn bereidt zich voor op uitbreiding

Nadat het pand in het Kudelstaartse winkelcentrum waarin tot een tiental jaren geleden de Rabobank gevestigd was, leeg heeft gestaan, is er eind september een begin gemaakt met de sloop ervan. Supermarkt Albert Heijn heeft uitbreidingsplannen en wil op de vrijgekomen grond de huidige oppervlakte verdubbelen.

In totaal hoopt de super hier naar 2000 vierkante meter winkelvloer te gaan. Om dat te kunnen bewerkstelligen wordt er uitgebouwd in de richting van de overige winkels van het centrum. Tot en met de alweer enige tijd leeg staande groentezaak.

Chinese Muur
Een obstakel voor de expansiewens vormt nog de aanwezigheid van Apotheek Groen. Deze heeft aangegeven bereid te zijn om te verhuizen maar waarheen is nog niet duidelijk. Een optie is naar de buitenring, op de plek van De Chinese Muur. Er zijn gesprekken met Hua en Chen, huurders van het restaurant. De horecafamilie zou best wat kleiner willen, maar gaat liever niet helemaal weg uit Kudelstaart.

Volgens de nieuwe Albert Heijnmanager Robert Kramer reageert de omgeving zeer positief op de uitbreidingsplannen van de supermarkt. Wanneer met de bouw begonnen wordt hangt ook nog af van de gemeente. “We zijn nog in onderhandeling over de aankoop van de grond,” aldus Kramer.

Als dat rond is en ook Apotheek Groen verhuisd is, is de weg vrij om de plannen concreet te maken. 

Foto's: supermarktmanager Stefan Scholten en teamleider Lars Houdijk voor de winkel die binnenkort flink uitgebreid wordt, sloopwerkzaamheden aan het voormalige Rabobankpand. Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel