Ondernemersavond in Oude Veiling, aanmelden kan nog

Door: redactie. Donderdagavond 4 november biedt De Oude Veiling op haar welbekende gastvrije wijze onderdak aan de Businessclub van FC Aalsmeer. Tijdens deze avond die in het teken staat van onder meer topsport en vitaliteit van medewerkers, komen verschillende sprekers aan het woord en is er volop tijd en ruimte om te netwerken. Wie er bij wil zijn moet zich snel aanmelden.

Nico Hofman fysiotherapeut, mede-eigenaar van PACA en tevens vaste begeleider van de Jumbo-Visma Schaatsploeg zal vertellen over zijn ervaringen met de topschaatsers. Daarnaast doen ook Paul Bos, eigenaar van Fit 20 Aalsmeer en Seth van der Dussen, eigenaar van Fitness Aalsmeer een boekje open over vitaliteit. Als vierde spreker vertelt Moniek Takes van restaurant De Oude Veiling over haar werk en onderneming.

Aanmelding voor deze geheel verzorgde avond is noodzakelijk maar  toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Interesse om te komen? Reageer dan direct en stuur een mail naar: info@businessclubfcaalsmeer.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, gewenst aantal personen en namens welk bedrijf of organisatie u komt.

Foto Jumbo/Visma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin