Aalsmeers kwekersmenu op terras Centennial

Het terras van Centennial, nu nog leeg, zondag gezellig vol

(Advertorial) De terrassen mogen weer open. Restaurant Centennial springt daar enthousiast op in met de presentatie van het Aalsmeerse kwekersmenu waar vanaf vandaag elke dag tussen 12:00 en 18:00 uur van te genieten valt.

Wat moeten we ons voorstellen bij dit menu? “Wij gaan daarvoor iets verder terug in de tijd dan de huidige lockdown. Namelijk de tijd dat de Aalsmeerse kwekers thuiskwamen van het land of de kwekerij om ’tussen de middag’ heerlijk vanaf twaalf uur bij moeders de warme maaltijd te gebruiken. Bij ons kan dat met ingang van vandaag ook met onze specialiteiten van de Mibrassa-grill of met een heerlijke vis of salade,” aldus Jan Koster van Hotel Chariot en restaurant Centennial.

Een middag vrij in de week om heerlijk te dineren vanaf twaalf uur, en daarna maar zien hoe de middag eindigt. De kwekers hadden volgens Koster vroeger ook wel eens een middag vrij. “Wie wil dat niet, hard werken en dan  een moment voor jezelf, samen met je partner, familie, vriendinnen of vrienden.”

Het Centennial tweegangenmenu kwekersmenu á la carte komt op € 27.50, een driegangenmenu kwekersmenu is € 31,50. Reserveren gewenst per email info@centennial.nl of per telefoon 0297 388100

Restaurant Centennial
Oosteinderweg 243
Aalsmeer
www.centennial.nl

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin