Aalsmeer.Nu: stijlvolle websites en effectieve ICT-oplossingen

Peter Sparnaaij en Bob van der Laarse(Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Peter Sparnaaij en Bob van der Laarse van ICT bedrijf Aalsmeer.Nu

Door: Hans van der Linden. Aalsmeer.Nu ontzorgt Aalsmeerse bedrijven op het gebied van vormgeving, technisch goede websites, betrouwbare webhosting en ICT-oplossingen.

Startpagina
Peter heeft een IT-studie afgerond en Bob heeft een vormgeving studie gedaan. Bob werkte destijds bij Tornado International en Peter ging daar een website voor ontwerpen. Zo zijn zij met elkaar in contact gekomen. “Op een gegeven moment zijn wij het bedrijf Aalsmeer.Nu gestart. Bij de start van Aalsmeer.Nu hebben we alle bedrijven, verenigingen en stichtingen uit Aalsmeer op deze website geplaatst. Het was een soort startpagina waarop je alle organisaties uit Aalsmeer kon vinden. Daardoor werd onze naamsbekendheid gekoppeld aan dit domeinnaam. Vanuit daar zijn wij verder gegaan en hebben wij onze diensten in IT en vormgeving toegevoegd,” aldus Peter.

Ideale combinatie
Peter en Bob geven aan een sterk duo te vormen. “Onze specialistische kennis in IT en vormgeving zorgt voor de ideale combinatie. Zo kunnen we veel diverse vraagstukken van klanten oplossen. Daarnaast werken wij regelmatig met freelancers om bepaalde taken uit handen te nemen. Voorop staat dat de klant geholpen wordt. Of het nu door ons is of door freelancers. Door onze pool aan freelancers kunnen we fluctuaties in de markt goed opvangen. In Corona tijd hebben veel bedrijven gemerkt dat online zichtbaarheid erg belangrijk is. We merkten dat veel bedrijven bij ons aanklopten.”

Aalsmeer.Nu is sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid tot een stabiel en gedreven bedrijf met veel ervaring. “We zien nog steeds heel veel mogelijkheden. Zo zijn we nu ook met ‘signage’ bezig. Dit zijn beeldschermen die je in bedrijven ziet hangen met dynamische informatie. Bedrijven kunnen altijd bij ons terecht. Of we nu zelf de oplossing uitvoeren of dat we een oplossing voor ze zoeken.”

Het opbouwen van duurzame relaties is voor hen erg belangrijk. “We hebben klanten die eigenlijk net zo lang bij ons zitten als dat we het bedrijf runnen. Daar zijn wij erg trots op.”

Continu nieuwe ontwikkelingen
Er blijven volgens beide mannen altijd uitdagingen. Vooral wat de techniek betreft. “We zitten in een sector waar we continu met nieuwe ontwikkelingen bezig zijn. Hosting en e-mailing bijvoorbeeld. Het wordt alleen maar ingewikkelder door de veranderende wet- en regelgeving rondom privacy. Daarnaast hebben we zowel on- als offline vormgevingswerk waardoor we breed inzetbaar zijn. Folders, flyers, huisstijlen. Huisstijlbewaking daar is Bob een ster in. Het is belangrijk dat op alle kanalen de huisstijl op de juiste manier gehanteerd wordt.”

Sociaal actief
Over hun lidmaatschap van de Businessclub geven ze aan het belangrijk te vinden om sociaal actief bezig te zijn binnen Aalsmeer. “We sponsoren veel evenementen waaronder de Pramenrace, Sinterklaasintocht, Vuur en licht op het water, Feestweek Aalsmeer, de Historische Tuin, Stichting Oud Aalsmeer, de Watertoren en de basketbalvereniging. Op een gegeven moment zijn we met FC Aalsmeer in aanraking gekomen. De businessclub van FC Aalsmeer organiseert waardevolle events en netwerkavonden.”

LAB35/Aalsmeer.nu
Witteweg 35, 1431 GZ Aalsmeer
Telefoon: 0297-363215
https://www.aalsmeer.nu/contact
www.aalsmeer.nu

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin