Aalsmeer Lokaal organiseert VrijMiBo voor ondernemers

Jeroen Mäkel en Ingrid van Mourik van Aalsmeer Lokaal (Foto archief AV/Arjen Vos)

Waar in Aalsmeer kun je als ondernemer en inwoner terecht als je op zoek bent naar een bedrijf, evenement of baan uit Aalsmeer, Kudelstaart of de nabije regio? Aalsmeer Lokaal heeft zich de afgelopen jaren ontpopt als het netwerkplatform voor lokale ondernemers waar verbinden, contacten leggen en zakendoen centraal staan en waar je nu ook een goed overzicht krijgt van de beschikbare banen en evenementen in Aalsmeer.

Echter, Aalsmeer Lokaal is meer dan alleen een online platform. Ingrid van Mourik en Jeroen Mäkel, de ondernemers achter Aalsmeer Lokaal, organiseren zelf ook evenementen voor ondernemers. Zoals de zeer succesvolle en goedbezochte Breakfast Club, een netwerkbijeenkomst waar ondernemers uit de regio zich presenteren onder het genot van een heerlijk ontbijt en in een informele setting. De eerstvolgende staat voor 25 mei gepland. En geloof ons, vroeg opstaan loont.

VrijMiBo bij The Beach (Foto archief AV/Arjen Vos)

VrijMiBo 14 april
Daarnaast organiseren wij een keer per jaar dé netwerkborrel van Aalsmeer, de VrijMiBo. Dit jaar op vrijdag 14 april bij Christiani Vino e Cibo aan de Stommeerweg. Om 16:00 uur proosten ondernemers uit Aalsmeer, Kudelstaart en omstreken op de lente, het goede eerste kwartaal, en proosten ze vooral op verbinden, contacten leggen en lokaal zakendoen. Als het weer een beetje mee zit, openen de gastheren en -dames van Christiani Vino e Cibo wel het dakterras met het mooiste uitzicht van Aalsmeer.

Werken bij
Veel ondernemers en bedrijven uit Aalsmeer, Kudelstaart en de nabije regio zijn nog steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Het liefst medewerkers uit de regio. Als je het omdraait, is het voor werkzoekenden ook ideaal om dichtbij huis te werken. Geen files, korte reistijden en als het weer het toelaat heerlijk op de fiets. Aalsmeer Lokaal biedt ondernemers de mogelijkheid om hun vacatures op het platform te plaatsen en zichzelf als werkgever voor te stellen. Voor werkzoekenden uit de regio Aalsmeer geeft het platform een goed overzicht welke werkgevers op zoek zijn naar nieuw personeel.

Onderdeel worden van Aalsmeer Lokaal?
Zowel ondernemers als particulieren kunnen onderdeel worden van ons platform. Hoe dat gaat? Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van interessante evenementen, banen en bedrijven uit de regio Aalsmeer. Ondernemers kunnen zich aanmelden op aalsmeerlokaal.nl en tegen betaling (99 euro per jaar) een bedrijfsprofiel aanmaken. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Ingrid en Jeroen via info@aalsmeerlokaal.nl

(Partnerbijdrage Aalsmeer Lokaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin