A-merk kerstbomen bij De Fietsgarage gratis thuisbezorgd

(Advertorial) Geen fietsen maar kerstbomen. Normaal staat de oprit aan Zwarteweg 21 vol tweewielers die wachten op een servicebeurt of reparatie van Martijn Vera, eigenaar van De Fietsgarage. De komende vier weken heeft de fietsenmaker er echter ‘een baantje bij’. Want wie in deze periode een blik werpt in zijn achtertuin ziet tientallen kerstbomen staan in verschillende lengtes, strak verpakt in een net, klaar voor de verkoop of om bezorgd te worden.

Samen met zijn broer Jasper kwam Martijn Vera onlangs op het idee om ‘het eens een keer te proberen’: in- en verkoop van kerstbomen. Online via een webshop en rechtstreeks vanaf locatie aan de Zwarteweg. “Maar we spraken wel af om te gaan voor de beste kerstbomen, dat zijn de Nordmann sparren. Die zijn iets duurder maar dan weten klanten wel dat ze een kerstboom van een A-merk in huis halen,” zegt Vera. 

Ritje naar Duitsland
Via een kennis kwamen de broers  in contact met een kweker in Duitsland waar ze vorige week een lading kerstbomen ophaalden. Eind oktober werd de webshop kerstboomonline.shop gelanceerd waar via voorverkoop al een groot aantal kerstbomen werd vastgelegd. “Het liep meteen goed, vooral via sociale media reageerden er veel mensen. Als dit zo doorgaat zullen we binnenkort opnieuw een ritje naar Duitsland moeten maken,” vertelt de enthousiaste Vera in zijn achtertuin omringd door heel veel groen.

Via de webshop of op locatie aan de Zwarteweg kan gekozen worden uit twee lengtes. Een A-kwaliteit Nordmann van 100-150 cm. Prijs 24,95 euro. Of een A-kwaliteit Nordmann van 160-190 cm. Prijs 34,95 euro. Tevens kan er een kerstboomkruis, waar de spar op geplaatst wordt, aangeschaft worden (3,50 euro). Een nog iets grotere Nordmann ((190-225 cm) is tijdelijk uitverkocht. 

Zaterdag en zondag geopend
Vanaf aanstaande zaterdag en zondag (10.00-17.00) gaat de verkoop van kerstbomen bij De Fietsgarage aan de Zwarteweg van start. Ook volgend weekend is de locatie geopend. Doordeweeks de gewone openingstijden. Onder een gezellige sfeer kunnen geïnteresseerden een kerstboom naar wens uitkiezen, meenemen of gratis laten bezorgen. Online bestellen en laten afleveren kan natuurlijk ook, er wordt gratis bezorgd in groot regio Aalsmeer. Uiteraard worden de coronaregels bij de kerstbomenverkoop en bezorging nageleefd.

En is uw fiets toe aan een servicebeurt of een reparatie, de Fietsgarage blijft deze periode natuurlijk gewoon geopend om uw tweewieler weer helemaal rijklaar of winterproof te maken. 

Tekst en foto’s Klaas Leegwater

                                                  

 

Lees vorig bericht

Marieke van Duijn op kieslijst PvdA

Lees volgend bericht

Maud gaat met Unity voor ‘Douze Points’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *