360talent: Professioneel en gedreven detacheerders

Miquel Logher (foto pr)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Miquel Logher, directeur van detacheringsbureau ‘360talent’.

‘360talent weet dat slechts één iemand het verschil kan maken binnen een organisatie’

Door: Hans van der Linden. “Het zijn die extra paar handen met dat denkvermogen dat jouw team de versterking geeft die zo nodig is,” zegt Miquel Logher, “de selectieprocedure gaat bij ons verder dan slechts het werven van een kandidaat die beschikt over de juiste technische skills en vaardigheden. Het is de passie van 360talent om de kandidaat te vinden die beschikt over die ijzersterke combinatie van vaardigheden, potentie, motivatie en karakter.” Het is volgens Logher deze passie die het team van 360talent elke dag weer de energie geeft om te doen wat zij zo geweldig leuk vinden: het vinden van die ijzersterke kandidaat die daadwerkelijk van toegevoegde waarde is binnen een organisatie.

Specialist in grote projecten
Miquel woont met zijn gezin in Vinkeveen en is samen met zijn moeder eigenaar van 360talent. De organisatie bestaat inmiddels vijf jaar en heeft elf vestigingen in Nederland en Curaçao. De hoofdvestiging bevindt zich in Mijdrecht. De werkzaamheden van 360 talent zijn heel breed, van werving & selectie, detachering en co-sourching. Binnen de organisatie wordt gewerkt met een pool van circa 300- 400 personen met name op de niveaus MBO-2, MBO-3 en MBO-4. 360talent is gespecialiseerd in grote projecten die binnen een bepaalde planning gerealiseerd moeten worden voor bepaalde tijd. In de backoffice en op de kantoren werkt een vast team van circa 35 personen.

Praktische oplossingen
360talent beschikt over een eigen academie en heeft als motto: ‘360talent gelooft dat mensen morgen meer kunnen dan vandaag. En wij halen alles uit de kast om dat te bewerkstelligen. Om dit te bereiken treden wij naar al onze opdrachtgevers op als een betrouwbare en bereikbare partner die graag meedenkt met vraagstukken en praktische oplossingen biedt.’

Miquel licht toe dat 360talent het verschil voor medewerkers en opdrachtgevers kan maken en dat het niet uit maakt of het grote of kleine organisaties zijn, maar dat voor de professionals van 360talent bij het zoeken naar de juiste match het niet van belang is wat een klant doet, maar hoe hij dit doet.

Voetbalfan
Miquel is net als de rest van zijn familie een enorme voetbalfan. De zoon van Miquel heeft onder meer bij AFC gevoetbald en in die tijd kwam hij daar in contact met de Businessclub van FC Aalsmeer. Met het lidmaatschap wil 360talent het regionale netwerk uitbreiden en aan andere ondernemers binnen dit netwerk laten zien wat 360talent voor hen kan betekenen.

www.360talent.nl
Rendementsweg 31A
3641 SK Mijdrecht
Telefoon: 0297-893005
administratie@360talent.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin