Voetbalclubs missen kansen

Heerste er vorige week nog een juichstemming in het dorp vanwege de volle winst van alle drie de plaatselijke voetbalclubs, na afgelopen weekend was het alleen RKDES dat een schamel puntje wist te behalen.

Voor RKDES was het opnieuw een gemiste kans om de koppositie in de vierde klasse A te pakken. Tegen Bernardus, de nummer twee van de lijst kwam de ploeg zelfs met 0-2 achter en mocht het blij zijn dat het uiteindelijk een puntendeling werd. De eer werd in de tweede helft gered door Ivo en Gijs Lentjes. Komende zondag speelt RKDES in Woerden tegen VEP, de nummer vier. Opnieuw een kans om de concurrentie voor te blijven.

Aalsmeer Zaterdag moest het in Hoorn tegen Zwaluwen'30 afleggen. De uitgelezen kans om een gaatje in de ranglijst te dichten werd niet benut. De Aalsmeerders kwamen nog wel op voorsprong door Calvin Koster maar visten met 1-3 achter het net. De ploeg staat derde van onderen, al zijn de verschillen klein. Zaterdag ontvangt Aalsmeer VVZ'49, de ploeg die één punt onder FCA staat.

De zondagtak van Aalsmeer moest het op eigen veld opnemen tegen Rijnland. De thuisvoetballers kwamen te kort en moesten hun meerdere erkennen in deze tegenstander. De schade bleef beperkt tot 0-1. Zondag wacht de nummer drie van de lijst; Van Nispen uit De Zilk de Aalsmeerders op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin