Verdubbeling deelnemers bij nieuwe opzet schoolkorfbal

Na tien jaar gooide korfbalvereniging VZOD het roer om. Niet op zaterdag maar op woensdagmiddag werd het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. Het resultaat: een verdubbeling van het aantal deelnemers!

Wellicht dat ook de clinics daar een steentje toe hebben bijgedragen. In de weken voorafgaand aan het evenement werden op alle plaatselijke basisscholen korfbaltrainingen gegeven door spelers van VZOD. Wat ook meewerkte was het weer. Een heerlijk zonnetje in combinatie met wat wind, maakte het een heerlijk middagje op het sportpark aan de Wim Kandreef. Tussendoor konden de kinderen zich uitleven op het springkussen of zich laten schminken.
 
Gepresteerd werd er ook. De finale van groep 3/4 werd bereikt door De Graankorrel en De Hoeksteen, waarbij de laatste er met de eerste prijs vandoor ging. Groep 6 van de Oosteinderschool en groep 8 van de Antoniusschool werden winnaars van het toernooi van de bovenbouw.
 
Wethouder Gertjan van der Hoeven reikte de bekers uit aan de winnende teams en mocht de uiteindelijke dagwinnaar de ‘Atie Westerdijk Schoolkorfbal Wisseltrofee’ en een originele korfbalbal uitreiken aan De Graankorrel, die maar liefst drie keer tweede is geworden. De Antoniusschool kreeg de fairplayprijs uitgereikt: een originele korfbalbal. 

Foto: Hoeksteen-kampioenen (foto Marianne Pannekoek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel