RKDES zoekt meidenversterking

RKDES roept meiden op die geboren zijn in 2001 en 2002 om mee te komen voetballen. De MC1 en MC2 hebben versterking nodig.

Bij RKDES is dames- en meisjesvoetbal al langere tijd zeer populair. Dit seizoen staan er zeven teams in de competitie; een damesteam en zes meisjesjeugdteams. Naast deze teams is het ook mogelijk bij de F-pupillen en Mini’s als meisje met de jongens mee te voetballen.

Passie voor voetbal
De laatste jaren heeft dames- en meisjesvoetbal in Nederland een grote vlucht genomen. Het is één van de snelst groeiende sporten. In de tijden dat het helemaal nog niet zo gewoon was om als vrouw te voetballen, had RKDES al verschillende dames- en meisjesteams in de competitie.

Volgens het bestuur is dit geen toeval, maar te danken aan de juiste, enthousiaste mensen die de club rijk is. De club heeft altijd trainers en leiders gehad die zich met passie inzetten voor de voetballende leden. Mede hierdoor zijn er bij RKDES al vele talenten doorgebroken en speelt ieder lid met veel plezier bij de Kudelstaartse voetbalvereniging.

Interesse?
Meisjes die het leuk lijken om het Meisjes-C-team te versterken, kunnen per mail contact opnemen met Marco Heere, jeugd coördinator meidenvoetbal. Of kijk voor meer informatie op de website.

(Foto: RKDES)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin