RKDES heeft één helft nodig voor winst

RKDES pakte afgelopen zondag de winst uit bij Buitenveldert, het Kudelstaartse elftal won de wedstrijd in Amsterdam met 0-2. Ivo Lentjes was verantwoordleijk voor de doelpuntenproductie.
 
De eerste helft was het éénrichtingverkeer richting het doel van Buitenveldert. Vanaf de aftrap werd de thuisclub vastgezet. Met fris combinatievoetbal liet de Kudelstaartse ploeg zien dat er voor Buitenveldert niets te halen viel en wisten de bezoekers veel kansen te creëren.
 
Ivo Lentjes
RKDES bleef de tegenstander onder druk zetten dit resulteerde na dertig minuten in een overtreding op rand van de zestien. Ivo Lentjes nam plaats achter de bal en door een hard van richting veranderd schot, kwam de uitspelende ploeg op voorsprong. Vijf minuten later lag de bal op de stip na een overtreding op Jeroen Bakker. Opnieuw was het Ivo Lentjes die het vonnis voltrok en de stand verdubbelde.
 
In de tweede helft kwam deze voosprong niet meer in gevaar en konden de kudelstaarters drie punten mee naar huis nemen. Zondag komt de 'nummer laatst' CTO’70 op bezoek aan de Wim Kandreef. De wedstrijd wordt afgetrapt om 14:00 uur.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel