Ritmische gymnasten Omnia in finales

Het weekend van 6 en 7 juni stond voor de ritmische-gymnastiekselectie van SV Omnia in het teken van de finales individueel. Vier gymnasten mochten aantreden in Hendrik-Ido-Ambacht, waar de finales gehouden werden.

Zaterdag kwamen Manon van der Ploeg voor de categorie senioren C en Edita Oganisjan in de categorie pre-junioren C uit. Met een vijfde en achtste plaats pakten ze naast het podium.

Manon moest twee oefeningen laten zien met het materiaal hoepel en bal. Edita moest alles geven in één oefening met het materiaal bal. Manon eindigde op een vijfde plaats. Ook Edita haalde een plek in de top tien en wel de achtste plaats.

Mooie afsluiting seizoen
Een dag later zaten de supporters opnieuw op de tribune. Dit keer waren Noor Cleveringa in de categorie benjamins B en Jikke van der Meer in de categorie pre-junioren B aan de beurt. Noor moest twee oefeningen laten zien; zonder materiaal en met het materiaal bal. Jikke moest oefeningen laten zien met hoepel en bal.

Ook op de tweede dag geen podiumplaatsen voor de meiden, maar een zesde plaats voor Noor en Jikke werd negende. Trainsters Ilse Huiskens en Rebecca Rommerts zijn trots op hun meiden en zien de vier finaleplaatsen als een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen individueel.

Foto: trainster Ilse Huiskens (midden) met C-finalisten Manon van der Ploeg (rechts) en Edita Oganisjan (foto SV Omnia)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel