Makkie voor handballers tegen E&O

Het was gisteravond in Emmen een makkie voor Aalsmeer: E&O werd met 14-29 overklast. Bij de rust was het al een bekeken zaak bij een 5-15 stand.

Het begin was al dramatisch voor de Drenthse handballers, die er pas na 0-4 in slaagden te scoren. E&O hield tot 4-8 de Aalsmeerders bij, maar toen was de beer los. Een directe rode kaart in de tweede helft voor Tim Bottinga mocht de pret niet drukken. FIQAS liep in een eenzijdig duel steeds verder uit, tot 14-29.

Even derde
Aalsmeer staat daarmee een paar dagen op de derde plaats in de nacompetitie. De wedstrijd werd namelijk vooruitgespeeld; dit weekend spelen de overige zes teams in de kampioenspoule. Een illuster Limburgs duo leidt er de dans, met bovenaan het dit jaar onverslaanbare Lions en daarachter landskampioen Bevo. Zondagmiddag treffen deze ploegen elkaar.

Volgende week zaterdag trekt FIQAS naar Houten voor de volgende wedstrijd, tegen Alphadeuren/Houten. Daarna keren de handballers terug naar de Bloemhof, waar ze op 4 april Hurry Up en op 11 april Volendam ontmoeten.

Foto: Tim Bottinga eerder dit jaar in actie tegen Volendam. (foto AV-archief)


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin