Landskampioen handbal onderuit tegen debutant

Afgelopen zaterdag startte voor de dertiende maal de BENE-League. De Aalsmeerse landskampioenen troffen in de Bloemhof debutant The Dome uit Houten tegenover zich. Met een eindscore van 24-28 op het bord, was het bepaald geen 'appeltje-eitje' voor de Aalsmeerse handballers.

Houten zorgde gelijk al in de eerse helft voor een schokgolf, met een tussenstand van 8-17 trokken de teams zich terug voor rust. Aalsmeer leek zich in de tweede helft even te herpakken en knokte zich naar een stand van 20-21. Greenpark moest tijdens het verloop van de tweede helft toch echt in Houten zijn meerdere erkennen en het verlies aanvaarden. Voor de ploeg uit Houten is het seizoen in elk geval spectaculair begonnen.

Naar België
Op dinsdag 17 september om 20:00 uur treffen de heren van GreenPark/Aalsmeer het Belgische HC Visé BM, in de tweede ronde van de BENE-League. Hiervoor reizen zij af naar het Belgische Visé. Momenteel is de Limburgse ploeg LIONS koploper in deze competitie. Zij rekenden afgelopen zaterdag af met 26-35 tegen provinciegenoot Bevo.  

Tekst: Mariëlle Wegman

Foto's: Voorpagina: GreenPark Aalsmeer in betere tijden; boven de tekst: duel tegen Visé (archief AalsmeerVandaag).

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin