All Out verheugt zich op uitbreiding

Het oude clubgebouw van AVA wordt momenteel gesloopt

Door: Arjen Vos. “Wij zijn heel erg blij dat wij nu aan de beurt zijn. AVA heeft haar nieuwe kantine/kleedruimte inmiddels officieel geopend. De gemeente is gestart met de sloopwerkzaamheden van het oude gebouw en gaat de grond bouwrijp maken voor All Out.” Zo begint de mail van het bestuur van tennisvereniging All Out aan de leden. Al jarenlang hoopt de tennisclub dat er banen bijkomen. Dat gaat nu eindelijk gebeuren.

Het nieuwe clubhuis van AVA met daarachter de tennisbanen van All Out (Foto’s Arjen Vos)

All Out heeft nu de beschikking over elf banen. Vier met tapijtondergrond in de hal en zeven met gravel op het buitenterrein. De twee extra banen zijn volgens het bestuur noodzaak omdat tijden veranderen net als mensen en hun wensen en dat de club hierin moet meebewegen. “Met twee extra banen kunnen de wachtlijsten voor competities worden weggewerkt, komt er meer ruimte voor de jeugd en kan er een extra baan toegekend worden voor tennislessen. Daarnaast kunnen toernooien in een korter tijdsbestek gespeeld worden en het allerbelangrijkste; op de toptijden tussen 18.00 – 23.00 uur komt er meer ruimte voor vrijspelen,” aldus het bestuur.

Tekening van de door All Out gewenste baanuitbreiding

Buurt
Er ligt een plan klaar voor twee extra banen die ingetekend zijn op de plek van de huidige parkeerplaats en het grasveld tussen het oude af te breken clubhuis en het nieuwe onderkomen van de atletiekvereniging.  Deze plannen worden momenteel door de gemeente aan de buurt voorgelegd. Voordat de club het traject ingaat van vergunningen aanvragen, offertes goedkeuren, het invullen van de laatste details en de financiën, wordt op 20 januari de Algemene Ledenvergadering geraadpleegd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel