Toekomst Oosteinderweg onder de loupe

Samen met bewoners, ondernemers en eigenaren in het Oosteinderweggebied wil de gemeente graag een toekomstvisie opstellen. Zij worden uitgenodigd deel te nemen aan de bijeenkomsten die op 15 en 29 januari plaats vinden. 

Deze toekomstvisie wordt ontwikkeld om de kwaliteit van de natuur en het landschap te vergroten. Daarnaast moet het bewoners en ondernemers in het gebied een perspectief richting de toekomst geven.

De gemeente zegt het belangrijk te vinden om de visie samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties uit het gebied te ontwikkelen. Als eerste worden er zogenaamde gebiedstafels (werksessies) georganiseerd. De uitkomsten hiervan geven per deelgebied de richting en randvoorwaarden voor de verdere ontwikkeling aan. In een tweede ronde worden de uitkomsten van de deelgebieden samengebracht en op elkaar afgestemd. 

Beperkt aantal plaatsen 
Op dinsdag 15 en 29 januari worden zes verschillende bijeenkomsten voor deelgebieden georganiseerd. Wie in het Oosteinderweggebied woont of werkt wordt door de gemeente utgenodigd hierbij aanwezig te zien. Aanmelden hiervoor kan tot zaterdag 12 januari via de mail: projecten.aalsmeer@amstelveen.nl. Graag met vermelding van adres en telefoonnummer. Gezien het beperkte aantal plekken per bijeenkomst, vraagt de gemeente één persoon namens elk huishouden, bedrijf of maatschappelijke organisatie af te vaardigen. Op welke locatie u precies verwacht wordt, krijgt u na aanmelding te horen.

Foto's archief AV

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin