Nieuwe burgemeester kijkt uit naar Aalsmeer

Zaterdagmiddag 9 februari bracht een delegatie van de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad een bezoek aan de kandidaat-burgemeester Gido Oude Kotte in Heerhugowaard. Daarin zei aankomend Aalsmeers eerste burger uit te kijken naar een kennismaking met de inwoners van zijn nieuwe gemeente. 

Na de officiële bekendmaking in de gemeenteraad van dinsdag was er nu gelegenheid om in informele sfeer nader kennis te maken met de kandidaat burgemeester en zijn jonge gezin. De raadsleden kregen een warm onthaal in de woning van Gido Oude Kotte in Heerhugowaard met koffie en gebak. Traditiegetrouw had de voorzitter van de vertrouwenscommissie, René Martijn, een bos seringen van Aalsmeerse bodem voor de burgemeesterskandidaat meegenomen. 

Oriënteren op woning
De heer Oude Kotte gaf tijdens het bezoek aan zeer verheugd te zijn over zijn aanbeveling als burgemeester van Aalsmeer. Ook kijkt hij er zeer naar uit om aan deze taak te beginnen en persoonlijk met de inwoners kennis te maken. Hij en zijn gezin zijn zich reeds aan het oriënteren op een woning in Aalsmeer. 

Installatie 16 april
De gemeenteraad heeft de aanbeveling voor de nieuwe burgemeester aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gezonden. In de regel volgt de minister de aanbeveling van de gemeenteraad. De Koning benoemt de burgemeester bij Koninklijk Besluit. De nieuwe burgemeester zal op dinsdag 16 april 2019 worden geïnstalleerd.

Foto: de vertrouwenscommissie en de nieuwe burgemeester met vlnr Sunny Lakerveld (GL), Dirk van der Zwaag (VVD, Gido Oude Kotte, René Martijn (AA), Jelle Buisma (PvdA) en Willem Kikkert (D66). (Foto gemeente Aalsmeer)

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin