Met Aalsmeerpas kan iedereen meedoen

Gewoon mee kunnen doen in de maatschappij, ook als je een laag inkomen hebt. Om die reden is de Aalsmeerpas in het leven geroepen. Een kortingspas voor allerlei culturele en sociale activiteiten in Aalsmeer en omstreken. Het CDA bracht onlangs een werkbezoek aan GROUPCARD BV, het aan de Witteweg gevestigde bedrijf achter de Aalsmeerpas. 

Met de Aalsmeerpas kunnen inwoners met een laag inkomen korting krijgen op culturele en sociale activiteiten. Het concept is zo bedacht dat lokale ondernemers zich makkelijk kunnen aanmelden als partner waar de pas gebruikt kan worden. Gerard Winkels, nummer 8 op de kandidatenlijst van het CDA is enthousiast over de Aalsmeerpas: “De combinatie van het laagdrempelige en de lokale eigenheid is iets wat het CDA enorm aanspreekt. Wij vinden dat een overheid dicht bij de mensen moet staan. Veel bedrijven in Aalsmeer doen dat al heel lang en geven wat ons betreft ook echt het goede voorbeeld. Door mee te doen aan de Aalsmeerpas doen zij iets terug voor de samenleving.”

Kracht van samenwerken
Directeur John Keunen van GROUPCARD vertelde de CDA-delegatie enthousiast over de Aalsmeerpas: “Wij geloven in de kracht van samenwerken, de kracht van de directe omgeving en de verbinding die men voelt bij de plaats die men 'thuis' noemt. Samen met onze opdrachtgevers brengen wij lokale winkeliers en instanties bij elkaar met loyaliteitsprogramma’s die meer zijn dan een ‘quick win’.”

Win-win-win situatie
Het CDA zegt blij te zijn dat dankzij de Aalsmeerpas veel mensen zo gewoon mogelijk mee kunnen doen in de maatschappij. “De combinatie die daarbij gelegd wordt met het Aalsmeerse bedrijfsleven is natuurlijk mooi. Aalsmeer is een gemeente met veel ondernemers, die ook graag hun steentje bijdragen aan een inclusieve samenleving,” aldus raadslid Eppo Buskermolen.

John Keunen geeft hem gelijk: “Wij gaan voor een substantiële verandering in de manier van denken en de manier van beleven van het product. Wij noemen het de win-win-win situatie, omdat naast de doelstelling van de gemeente en de mensen die in aanmerking komen voor de pas, ook lokale ondernemers de vruchten plukken van onze gezamenlijke initiatieven.”

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel