D66 gaat voor ‘Kansen voor iedereen’

'Kansen voor iedereen'. Dat is de titel van het programma waarvoor D66 zich in de komende raadsperiode in Aalsmeer en Kudelstaart gaat inzetten. Zoals bij D66 gebruikelijk, bepaalden de leden per e-voting de plaats van de kandidaten op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Gisteren werd die volgorde in de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt.

Dat Wilma Alink-Scheltema de lijsttrekker zou worden, was al langer bekend. De lijst met kandidaten ziet er als volgt uit:

1.     Wilma Alink-Scheltema
2.     Willem Kikkert
3.     Judith Keessen
4.     Pim van Riet
5.     Sybrand de Vries
6.     Joop de Ruiter
7.     Jeffrie van der Tol
8.     Heleny Wingelaar
9.     Harry Stokman
10.  Marco Brouwer
11.  Ulla Eurich
12.  Quinten Bunschoten
13.  Sem van Hest
14.  Rik Rolleman
15.  Frank Steijn
16.  Stefanie van Vliet

“We gaan voor vier zetels en ik heb er zin in om met dit sterke team campagne te voeren,” zo zegt lijsttrekker Wilma Alink-Scheltema in het persbericht van de partij. “Kansengelijkheid is nog lang geen realiteit in deze gemeente. Daarom zetten we volop in op preventie, goed onderwijs, een sterke circulaire economie met veel nieuwe kansen op werk en een duurzame, groene leefomgeving waar iedereen prettig en betaalbaar kan wonen. En: inwoners krijgen van D66 een stevige vinger in de pap.” 

Foto: staand v.l.n.r. Jeffrie van der Tol, Joop de Ruiter, Wilma Alink-Scheltema, Pim van Riet; zittend Judith Keessen, Sybrand de Vries, Willem Kikkert, Heleny Wingelaar. (Foto D66)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin