D66 campagnebus doet Aalsmeer aan

D66 toert deze tijd met politieke kopstukken in een campagnebus door het land om aandacht te vragen voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Komende vrijdagochtend komt de bus naar De Historische Tuin. Met aan boord onder meer Tweede Kamerleden Salima Belhaj (defensie) Tjeerd de Groot (landbouw) en Joost Sneller (financiën en media). De lokale afdeling van de partij deed dit weekend van zich spreken door in actie te komen voor de Voedselbank.

D66 organiseert komende vrijdagochtend in het veilinggebouw van De Historische Tuin een Politiek Café rond het thema 'Nieuwe banen in de nieuwe economie'. De genoemde Tweede Kamerleden die (onder voorbehoud) zullen aanschuiven, gaan met lokale politici en politiek geïnteresseerden in gesprek over de vraag hoe gezamenlijk de kansen voor nieuwe banen met duurzaam en innovatief ondernemen verzilverd kunnen worden. Iedereen is om 9.30 uur welkom op het Praamplein.

Meerijden met de D66 campagnebus is ook mogelijk en volgens de partij een absolute aanrader. Meer informatie over de gemeenten die worden aangedaan en hoe aan te melden is te vinden op aalsmeer.d66.nl/actueel

D66 afgelopen was afgelopen weekend ook zichtbaar op straat aanwezig. Vrijwilligers van de Voedselbank hielden bij Albert Heijn op het Poldermeesterplein een voedselinzamelingsactie en ook vanuit D66 werden hierbij de handen uit de mouwen gestoken.

Het was volgens de organisatie een succesvolle inzameling met een opbrengst van 70 volle kratten. “De klanten van Albert Heijn hebben gul gegeven. Naast boodschappen kwam er ook nog 130 euro aan contant geld binnen. Hiervoor hebben we in de winkel nog extra voedsel en hygiëneartikelen gekocht,” aldus D66.

Dat D66 meedeed was het gevolg van een oproep van het Voedselbankbestuur aan de politieke partijen en kerken om mee te helpen met de winkelinzameling. De eerstvolgende inzamelingsactie is op 6 en 7 april bij Albert Heijn in Kudelstaart  

Foto: (boven:) de campagnebus van D66, (onder:) D66 kandidaten in actie voor de Voedselbank. (foto's D66)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel