Rozenholm opgefleurd dankzij Lions Ophelia

Het is niets meer dan toeval dat verpleeghuis Rozenholm twee keer op één dag in het nieuws is. Lionsclub Aalsmeer Ophelia laat weten dat het afgelopen maandag een cheque heeft overhandigd met het niet misselijke bedrag van €18.138,60.

De gulle gevers waren bestuursleden van de Lions, Gerda van der Klauw en Paula van Harskamp. Ontvanger was Rita Braam, locatiemanager van Verpleeghuis Rozenholm. Zij was uiteraard zeer verrast met dit prachtige bedrag.

Het geld zal worden besteed aan het opknappen van De Violier, zoals de gezamenlijke ruimte wordt genoemd. Het mag, zo vinden ze bij Rozenholm, wel wat gezelliger en prettiger worden gemaakt voor de bewoners wanneer ze hier vertoeven met hun familie en vrienden. 

Fondswervingsacties
De leden van Lionsclub Aalsmeer Ophelia hebben dit bedrag afgelopen seizoen bijeengebracht tijdens verschillende fondswervingsacties, zoals wijnverkoop, kerstmarkt, paasbrodenverkoop en een Aspergediner.

Foto: van links naar rechts Rita Braam van Rozenholm, Paula van Harskamp en Gerda van der Klauw van de Lions. Foto Lionsclub Aalsmeer Ophelia

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin