Marcel Zandvliet nieuwe voorzitter DFF

Marcel Zandvliet (Foto DFG)

Door: redactie. Marcel Zandvliet, verantwoordelijk voor Marketing en Duurzaamheid bij Dutch Flower Group, is door het bestuur van Dutch Flower Foundation (DFF) per 1 januari benoemd tot de nieuwe voorzitter. Hij volgt Boudewijn Rip op die betrokken blijft als bestuurslid

Belangrijkste doelen van DFF dat al sinds 1999 actief is, is het verbeteren van de levensomstandigheden van kwetsbaren in de maatschappij en het ondersteunen van de ontwikkeling van kinderen. Hieraan wordt gewerkt samen met binnen- en buitenlandse kwekers en overige ketenpartners van de meer dan 30 bij DFG aangesloten bedrijven.

Afgelopen jaar heeft Dutch Flower Foundation, ondanks de COVID-19 situatie, zo’n 69 maatschappelijke projecten gesteund met een financiële bijdrage. In Aalsmeer ontving Stichting Kinderdienstencentrum De Lotusbloem een donatie, maar ging er ook geld naar buitenlandse goede doelen zoals bijvoorbeeld Stichting Bootvluchteling (Moria vluchtelingenkamp) en Stichting Waterpas (schoon drinkwater voor schoolkinderen in Kenia).

De afgelopen tien jaar heeft Dutch Flower Foundation maar liefst 528 projecten kunnen steunen met een totaalbedrag van €1.123.507. Bijkomstigheid is dat de betrokkenheid van medewerkers binnen de DFG-bedrijven groot is en er steeds meer projecten door hen worden aangedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel