Kudelstaartse B&B bij omroep Max

Elke zondag wordt een aflevering van het programma 'Bed & Breakfast' bij omroep Max uitgezonden. Eigenaren van drie B&B's gaan bij elkaar logeren, kraken een kritische noot en waarderen de overnachting in harde euro's. Daarnaast worden de gasten overdag geëntertained bij lokale ondernemers en/of lokale evenementen.

Deze zondag was een Kudelstaartse B&B één van de deelnemers aan dit programma van de publieke omroep. Anouk Jansen en Mart van Rijn hebben in hun woning twee kamers ter beschikking voor de B&B. Met uitzicht op de Westeinder vanuit de douche. De doelgroep waar zij zich op richten: mensen op (door)reis, voornamelijk via Schiphol.

Uzepia
Ook onderdeel van het programma is het organiseren van een acitiviteit voor de logerende mede-deelnemers aan het programma. Anouk en Mart organiseerden het melken van geitjes op de Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos. Met de zelfgemolken melk werd vervolgens zeep en zeep-strengen gemaakt bij het lokale ambachtelijke bedrijf Uzepia van Leontien Zethof (foto rechts) aan de Herenweg. 
 
Geen eerste plaats
Aan het programma zit een soort win-factor verbonden. Deelnemende koppels mogen een bedrag toekennen aan het verblijf in de B&B. Anouk en Mart vragen 70 euro per nacht, en dat was ook exact wat zij toegekend kregen van de twee andere deelnemende koppels. Helaas niet genoeg voor een eerste plaats van de aflevering van deze week. Het koppel Maria en William uit Almere ontving 102 procent van de vraagprijs, en was daarmee de winnaar van deze week.
 
Tekst Mariëlle Wegman, foto's screenshots MAX
 
(advertentie)
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin