Het jaar van… Silvia van den Aardweg

Het zou zo mooi worden: met de nieuwe bloemrijke attractie Floriworld zouden honderdduizenden toeristen naar Aalsmeer komen. Een slechter jaar om te starten had niet gekund. Midden in de crisis zong Karin Bloemen het promotielied en werd Floriworld in juni virtueel geopend. Voor hoofd marketing Silvia van den Aardweg en het Floriworldteam was het een enorme uitdaging om er daarna toch wat van te maken. Uiteindelijk werd besloten de deuren tot begin 2021 te sluiten en te wachten op betere tijden. Hoe verliep het jaar voor Silvia?

Mijn persoonlijke hoogtepunt van 2020 was:
Dat ik in Februari ben gaan werken bij FloriWorld (manager Marketing). Het geeft mij heel veel energie om iets op te bouwen. Helemaal zo’n uniek concept in mijn geboortedorp. Ondanks alle tegenslagen is dit op meerdere vlakken een verrijking voor mijn leven.

Wat ik het meeste heb gemist in het afgelopen jaar:
Afgezien van de bezoekers in FloriWorld…. Ik denk toch wel de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. En dat ik mijn ouders of vriendinnen niet even een knuffel kan geven als troost of uit dankbaarheid.

(Lees verder onder de advertentie van Bakkerij Vooges)

Wat voor mij de grootste tegenvaller was van 2020:
Dat FloriWorld niet van de grond kwam door de steeds veranderende corona maatregelen. Het was heel frustrerend om te zien dat er zoveel in is geïnvesteerd maar dat het nú gewoon niet kán. Door te relativeren en vertrouwen te hebben in het concept, dat wordt bevestigd door enthousiaste reacties van internationale bezoekers en touroperators, blijf je doorgaan en schakelen waar nodig. FloriWorld gaat een succes worden!

Wie is voor mij de Aalsmeerder/Kudelstaarter van het jaar?
Jeetje, hier heb ik even over moeten nadenken. Maar dan kies ik voor de zusjes Verhoef; Joyce Verhoef die haar mannetje dit jaar heeft gestaan voor Brasserie Oevers maar ook voor haar gezin en Kirsten Verhoef van Sylt Support die veel doet voor de lokale (startende) ondernemers.  Deze vrouwen zijn multitaskers en bikkels!

Op welk gebied zou(den) Aalsmeer/ de Aalsmeerders/Kudelstaarters zichzelf in het nieuwe jaar kunnen verbeteren?
Ik denk door elkaar nog meer op te zoeken en niet bang te zijn om te vragen of je iets voor elkaar kan betekenen. Aalsmeerders zijn ondernemende mensen die elkaar kunnen versterken op sociaal en zakelijk vlak. Vraag het gewoon, nee heb je, ja kun je krijgen.

Wat ik anders ga doen in 2021:
Meer genieten en bewust zijn van alle waardevolle mensen en dingen om me heen. Dit jaar heeft me toch wel laten inzien wie en wat nou eigenlijk waardevol voor me is.

Dit is mijn wens voor Aalsmeer en Kudelstaart in 2021:
Ik wens dat iedereen gezond en gelukkig blijft en jong en oud weer feest kunnen vieren met elkaar tijdens de Feestweek in Aalsmeer.

Foto Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel