Fietsster uit sloot gevist

Het bruggetje waar de vrouw op uitgleed. (Foto Arjen Vos)

Door: Arjen Vos. Personeelsleden van het aan de Oosteinderweg gelegen Hotel Chariot hebben dinsdag een 70-jarige vrouw uit de sloot gered die daar met haar fiets in terecht was gekomen. Ze kwamen af op hulpkreten van de vrouw die naar verluid al zeker vijf minuten machteloos in het koude water lag te roepen.

Volgens hoteleigenaar Jan Koster was het een vreemde gewaarwording: “Toen een van onze medewerkers naar buiten ging hoorde hij geschreeuw. Het was eerst niet helemaal duidelijk waar het vandaan kwam en wat er precies aan de hand was want de vrouw zat half verscholen achter de schoeiing. Ze lag onder haar fiets en kon er met geen mogelijkheid onder vandaan komen. Met hulp van een andere collega is ze uit het water getild en in het hotel onder de douche gegaan. Uiteindelijk kwam ze met de schrik vrij maar het had veel slechter af kunnen lopen.”

De vrouw belandde in het water toen ze het bruggetje opstuurde om een brief te posten bij een kennis. Op het gladde brugoppervlak ging de fiets met de onfortuinlijke vrouw onderuit.

Lees vorig bericht

Officiële mededelingen 10 december 2020

Lees volgend bericht

Biedronka dicht om risico op herhaling te voorkomen


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *