Afscheid van tennisvriend ‘Ome Aad’

(Bevat video) Zo’n tweehonderd leden van Tennisvereniging All Out en buurtbewoners uit de Sportlaan namen gisteren afscheid van Aad Bakker. Hij overleed een week eerder op 87-jarige leeftijd maar was tot het einde toe actief betrokken bij zijn tennisclub.

Aad Bakker was een man met grote betekenis voor All Out. Al was hij op hoge leeftijd, vrijwel dagelijks was hij te vinden op zijn club. Niet alleen voor de gezelligheid of een cappuccino, hij droeg nog altijd een steentje bij. Onder meer door rackets voor de leden te bespannen. “Hij moet er door de jaren zeker duizend gedaan hebben,” zo gaf een van de bestuursleden aan tijdens de afscheidsbijeenkomst afgelopen maandag. Meer dan 40 jaar was ‘Ome Aad’, zoals hij liefkozend genoemd werd, actief. Velen kennen hem als beheerder van de bar wat hij jaren deed samen met echtgenote Henny.

De rouwwagen reed vanaf zijn huis in de naast gelegen Sportlaan naar de club waar de leden een erehaag hadden gevormd. Bij het clubhuis aangekomen werd door bestuur en medewerkers een groet gebracht waarna hun gewaardeerde tennisvriend onder een saluut van tennisrackets en applaus voor de laatste keer het park verliet.

Tekst, foto en video Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel