Zomerreces bij Radio Aalsmeer

Ook de programmamakers van Radio Aalsmeer treden de zomervakantie tegemoet. Daardoor kan het gebeuren dat bij een aantal programma's herhalingen ingepland staan, of dat de zendtijd gevuld wordt met 'non-stop muziek'.

Het programma 'Vrijdagavond Café' van en met (onder andere) Ron Leegwater draait al even op non-stop. Andere programma's volgen nu in zijn voetsporen.

Let's Go Zomerstop
Je zomervakantie begint vrijdag om 12 uur! Kim en Laurens trappen jouw vakantie af met een swingende Let’s Go! Je hoort de leukste hits voorbij komen, maar ook de favoriete fragmenten van Kim en Laurens van het afgelopen schooljaar! Jij kan ook nog steeds je favoriete uitzending/fragment kenbaar maken. Wie weet hoor je die tijdens de Let’s Go Zomerstop. Want tijdens de vakantie hoor je de zes leukste uitzendingen nog een keertje terug! Dus welke uitzending wil jij nog een keer horen? Laat het Kim en Laurens weten via letsgo@radioaalsmeerl.nl of via de facebookpagina van Let’s Go!
Kim en Laurens wensen iedereen alvast een hele fijne, leuke, zonnige zomervakantie!
 
 
Door de Mangel
De komende zes weken gaan Mylene en Elbert op zomerreces. Om ‘Door de Mangel’ toch niet helemaal te hoeven missen, worden enkele uitzendingen herhaald. Maandag 24 juli wordt begonnen met een herhaling van de uitzending met Mien Rekelhof. 

De 83-jarige Mien werd uitgenodigd door schoonzoon Eppo Buskermolen. Zij is de vrouw van Theo Rekelhof sr.

Mevrouw Rekelhof is heel open en kan heel veel over Kudelstaart en het vissersvak vertellen. Met haar 83 jaar is zij samen met Zwarte Jaap Spaargaren de oudste gast in de Aalsmeerse talkshow ooit. Buskermolen wil graag dat zij uitlegt wat het zelfverzonnen werkwoord ‘mienen’ betekent. Het antwoord op deze vraag hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. 

Weekend Magazine
Vooralsnog staan uitzendingen van het programma Weekend Magazine gewoon ingepland, de aankomende weken. Een voordeel van werken met een groot team programmamakers is het voor elkaar kunnen waarnemen. Desalniettemin kan het voorkomen dat ook het Weekend Magazine een keertje op 'non-stop' gaat. 
 
De programmamakers van Radio Aalsmeer wensen alle Aalsmeerders, en in het bijzonder de luisteraars, een fijne vakantieperiode toe.

Lees vorig bericht

Projectontwikkelaar van Greenpark zet Aalsmeer op zijn kop

Lees volgend bericht

Sunny zoekt heil bij nieuwkomer Groen Links


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *