Vrijdagavond in kerststijl

De kerstvakantie begint goed, want het kinderprogramma ‘Let’s Go’ gaat voor 100 procent kerst. Zo worden vanavond tussen 18.00 en 19.00 uur vele kersthits gedraaid. Een favoriete kerstsong aanvragen kan ook. Even bellen met de studio en het wordt geregeld.

Kim gaat zelf bellen met Shalisa (bekend van het Junior Songfestival), zij heeft voor Disney samen met Femke Meines en Ridder van Kooten een nieuwe kerstsingle gemaakt. Hoe was 2016 voor haar en wat zijn haar plannen voor 2017? Heb je geld ingezameld voor Serious Request? In de studio mogen jongeren vertellen hoe zij dit hebben gedaan en hoeveel geld ze hebben opgehaald. Let’s Go elke vrijdag tussen 18:00-19:00 uur bij Radio Aalsmeer.
 
Taart cadeau bij ‘Vrijdagavond Kerstcafé’
Ron Leegwater en Caroline Baarse hebben het radiocafé omgetoverd tot het kerstcafé en daarin zijn prijzen te winnen. Zij zijn op zoek naar jouw favoriete kersthit allertijden. Inzenden kan per mail naar studio@radioaalsmeer.nl of via de Facebook- en Twitterpagina van ‘Vrijdagavondcafé’. Bellen naar de studio tijdens de uitzending mag ook. U maakt dan kans op een ‘Santa’s Hat’ taart voor acht personen en een setje van twee kaarten voor een film naar keuze in de bioscoop.
 
Verder nog de Uit-Agenda met alles wat er in de regio te doen is met de kerst. Ron duikt het Top40 Hitarchief in voor een kersthit uit de jaren ’80 en heeft ook een speciale kerstplaat als Soulshow Classic. In de rubriek Meindert's Muzikale Mengelmoes blikt Meindert van der Zwaard terug op de afgelopen twaalf maanden. Ook wordt het spelletje ‘Soundmemory’  weer gespeeld. Het vrijdagavondcafé is er elke vrijdag van 21:00 tot 23:00 uur bij Radio Aalsmeer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin