Verhitte Masters of Graffiti

Zondag vond voor de eerste maal een uniek evenement plaats in Aalsmeer: Masters of Graffiti. Diverse graffiti-artiesten toonden hun kunsten live aan het publiek. Voor dit evenement, dat plaats vond op het terrein van gallerie Sous-Terre, sloegen Cultuurpunt Aalsmeer, Sous-Terre en 'Lak aan alles' de creatieve handen ineen.

Aan de line-up heeft het niet gelegen, artiesten met internationale naam en faam kwamen hun kunsten vertonen. De opkomst bleef echter achter. Menig Aalsmeerder zocht waarschijnlijk liever de verkoeling van het water op dan de graffitikunstenaars bezig te zien. Volgens een aanwezige kon je zo van Aalsmeer naar Leimuiden stappen via de hutje-mutje gelegen bootjes op de Poel. Hoewel het op het terrein van Sous-Terre inderdaad zinderend heet was, lieten de ware fans en liefhebbers van graffiti zich er niet van weerhouden om langs te komen. 
 
Meet en greet
Er werden workshops graffiti gegeven, waarna mensen hun eigen 'piece' mee naar huis mochten nemen. Voor kinderen werd hun naam in mooie graffiti-style op papier gezet. De die-hard fans konden hun idool ontmoeten en er werden flink wat 'tags' uitgewisseld. 
 
Dion V.
Ook 'action painting' artiest Dion V. maakte zijn opwachting tijdens het evenement, en vertoonde op zijn eigen wijze, begeleid door zwingende beats, zijn kunsten. Gepaste afstand was noodzakelijk. 
 
Heeft Aalsmeer er een jaarlijks terugkerend evenement bij? De tijd zal het leren. 
 
Tekst en foto's: Mariëlle Wegman
Zie de gallery onder de advertentie van schoonmaakbedrijf De Vries voor meer foto's.
 
(Advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel