Vanavond op Radio Aalsmeer

Van 18.00 tot 19.00 uur neemt Anna-maria Giannatassio de luisteraar mee in de wereld van de Sociale Media. Bord op schoot en binnen een uur slimmer worden.

The Ironman, dat is de ultieme uitdaging voor Hylke Sietzema: vier kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en vervolgens nog een marathon lopen. De personal trainer helpt anderen ook bij hun sportieve uitdagingen. Dat gaat van amateurs tot professionele sporters. “Ik haal evenveel voldoening uit het begeleiden van iemand die net begint als iemand die op weg is naar een WK”, aldus de gemotiveerde en sociale perfectionist afgelopen maandag in ‘Door de Mangel’. De triathloncoach kan zich echter niet lang meer Aalsmeerder noemen, want over enkele weken verhuist hij terug naar zijn geboortestad Lelystad. Sietzema nam als voorwerp zijn triathlonfiets mee naar de studio. Een fiets die wel een paar centen kost: “Zoals hij hier staat ben je wel elf à twaalfduizend euro kwijt”, vertelde de sportieveling.

Hylke heeft natuurlijk ook weer een opvolger gevonden. Vanavond komt als laatste gast, voor de zomervakantie, Daniëlle Bubberman naar de studio. Zij staat bekend als het slangenmeisje uit Kudelstaart en de eerste winnares van “Holland’s Got Talent”. De vraag die niemand haar durft te stellen, maar die Hylke graag wil dat Mylène en Elbert haar voorleggen luidt: “Danielle heeft lichamelijk unieke kwaliteiten. Hoe benut je dat in het dagelijks leven? Misbruik of gebruik je dat weleens?” Het antwoord op deze vraag hoor je vanavond vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Van 20.00 tot 21.00 is het de beurt aan het programma 'De Top 10'. Te gast is Edo Botterman, volkszanger uit Uithoorn. Talitha van Itterzon neemt de presentatie voor haar rekening, vader Rinus draagt zorg voor het technische gedeelte.

 

Lees vorig bericht

Aansluiting Hornweg Legmeerdijk bedoeld voor bouwverkeer

Lees volgend bericht

Projectontwikkelaar van Greenpark zet Aalsmeer op zijn kop


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *