Vanavond bij Radio Aalsmeer Sinterklaas en André van Duijn

‘Let’s Go’ belt met Sinterklaas
Het familieprogramma heeft druk met feestjes de laatste tijd. Vanavond is het Sint Maarten. Tussen 18:00 en 19:00 hebben Kim, Laurens en Joey snoepgoed voor klaarliggen in de studio. Een liedje te zingen is niet nodig, een liedje op de radio aanvragen mag wel. Kim ging afgelopen week langs ging bij leerlingen van de Taalklas. Zij zijn net in Nederland komen wonen en in deze klas leren ze lezen, schrijven en praten. Wat vinden zij van onze taal? Verder belt Kim met de Stoomboot van Sinterklaas. Hoe gaat het onderweg? Zaterdag komen ze namelijk aan in Aalsmeer en dat kun je ook bij ons op de radio volgen.

André van Duin in ‘Vrijdagavondcafé’
Ron Leegwater heeft vrijdag een interview met de naar zijn zeggen leukste BN’er die er bestaat. Hij interviewde afgelopen week Van Duin over diens kijkcijfer-hit ‘Heel Holland Bakt’ en over diens nieuwe CD ‘Van Duin zingt Sonneveld’. Verder spraken ze over een nieuw kinderboek met de komiek, zanger en presentator in de hoofdrol en de toekomstplannen van André van Duin, die in februari 70 jaar wordt.

‘Vrijdagavondcafé’ staat ditmaal volledig in het teken van muziek, eens in de maand is het namelijk ‘Ron’s Vrijdagavond Muziekcafé’. Dat betekent naast hits van nu, ook uit de jaren ’80 en ’90. Tenslotte nog een interview met de Guilty Pleasures band die zaterdag optreden in De Oude Veiling en ook met de Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon die zaterdag in het Westeinder Paviljoen optreedt.
Meer informatie over het programma is ook terug te vinden op de Facebook-pagina. 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel