Uitzendmarathon vanwege 25 jaar bestaan Radio Aalsmeer

Komende zondag viert Radio Aalsmeer 25 uur lang met live-radio haar 25-jarig bestaan. Dankzij het ingaan van de wintertijd kan er 25 uur lang radio op dezelfde dag worden gemaakt. De jubileumuitzending begint in de nacht van zaterdag op zondag om middernacht met een terugblik op het jaar 2015. Per uur wordt er vervolgens teruggeteld tot 25 jaar geleden; het jaar 1991, waarin de zender van start ging.
 
Ieder uur is er muziek, (lokaal) nieuws en ontwikkelingen bij de omroep uit het betreffende jaar te horen. De presentatie is in handen van een grote groep vrijwilligers. Zelfs medewerkers van het eerste uur die nog altijd actief zijn. Luisteraars zijn van harte uitgenodigd op de jubileumreceptie bij de radiostudio in Studio’s Aalsmeer.
 
Let’s Go’ trakteert
Vanavond tussen 18:00-19:00 uur  geeft ‘Let’s Go’ een feestje voor kinderen ter ere van het jubileum. Programmamakers Kim, Laurens en Joey hopen veel kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart te zien. Elk kind mag zijn of haar favoriete plaatje aanvragen, in de studio langs komen en mogelijk zelfs een liedje aankondigen. Er kan ook geknutseld worden. Wie jarig is trakteert. Iedere jeugdige inwoner van Aalsmeer die op 28, 29 of 30 oktober jarig is mag vanavond gratis naar de film Vampierzusjes 2. Wie daarvoor in aanmerking denkt te komen, moet voor 18:00 uur mailen naar letsgo@radioaalsmeer.nl.
 
Vrijdagavondcafé
Ron Leegwater en Lisette Schipper ontvangen tussen 21:00-23:00 uur de Guilty Pleasures Band, die ook een lied zal spelen. Tevens komt wijkagent Erik van den Brun voor zijn maandelijkse rubriek ‘Een Boeiend Gesprek’ met daarin preventie-tips en het laatste politienieuws. Daarnaast besteedt Ron ook aandacht aan de marathonuitzending van zondag. Bestuurslid Lennart Bader komt vertellen wat er allemaal gaat gebeuren. Tenslotte is er het spelletje Soundmemory, waaraan iedereen kan meedoen door via de mail aan te melden: studio@radioaalsmeer.nl Dat kan nog tot tijdens de uitzending.
 
Foto: een aantal radio-vrijwilligers tijdens een uitzending op locatie: corsobraderie in september. (foto Radio Aalsmeer)
 
(advertentie)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel