‘That’s Life’ bespreekt Aalsmeerse roman

Jenny Piet ontvangt vanavond weer diverse gasten die alles met ‘lifestyle’ te maken hebben. Tevens is Wilbert Streng weer aanwezig als mede-presentator en verzorgt Frans van der Wee de techniek. Een keer in de maand verruilt Streng de donderdagavond bij het koor voor die bij de radio. Samen met Jenny Piet wil hij meer kunst en cultuur bespreken, in deze uitzending maken we nader kennis met Wilbert Streng.

Verder te gast Debby Albers over haar eerste boek Thanda. Het betekent liefde en is een korte roman vol romantiek, pijn en natuurlijk ook liefde.

Vanaf 21.00 uur vertelt Marion van Berkum over Stichting Corantijn. Zij zet zich met hart en ziel in voor mensen die het in Suriname moeilijk hebben vanwege door armoede, ziektes en handicaps.

Tenslotte het kunst-halfuurtje met Janna van Zon. Zij neemt Tobias Rothe mee. Hij noemt zichzelf Artist en zal bevlogen spreken over zijn kunstobjecten die altijd een beweging voortbrengen. Wil je meer weten over 'That's Life', kijk dan op de Facebook pagina. Uitzending tussen 20.00 en 22.00 uur op Radio Aalsmeer. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin