Nieuwe toekomst voor Oude Veiling

De gemeente nodigt iedere geïnteresseerde uit om op maandag 28 november naar De Oude Veiling te komen. Om 18.15 uur ondertekenen Ons Tweede Thuis, de Bibliotheek Amstelland, Cultuurpunt Aalsmeer, ESA, AM Match en de gemeente Aalsmeer een intentieverklaring. Samen met Aalsmeerse inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven willen deze partijen van De Oude Veiling 'de huiskamer van Aalsmeer' maken.
 
Inspiratie, ontplooiing en ontmoeting staan volgens de gemeente hierbij centraal. De gemeente heeft het pand in 2015 gekocht met als doel om samen met maatschappelijke partners een invulling te geven op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak.
 
Gezamenlijk kunstwerk
Tijdens dit Open Huis dat plaats vindt tussen 17:30 en 19:30 uur, wordt een toekomstbeeld voor de nieuwe Oude Veiling gepresenteerd. Er is muziek en er zijn presentaties, filmpjes en gezamenlijk kan een kunstwerk worden gemaakt.
 
Bezoekers worden van harte uitgenodigd om aan te geven wat zij onder inspiratie, ontplooiing en ontmoeting verstaan en hoe ze dat terug willen zien in De Oude Veiling. Uiteraard wordt samen met bezoekers ook actief gezocht naar ideeën hoe zij zelf een eigen bijdrage zouden kunnen leveren aan de invulling van het programma.
 
Foto: Een goed gevulde Oude Veiling, daar hopen de samenwerkende partijen op. (Foto archief AV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel