Muziek en voetbal centraal op radio

In Door de Mangel staat vanavond Marc Verschuren in de spotlights. Zus en broer Mylène en Elbert Huijts laten de luisteraars kennismaken met de pianist, singer-songwriter en pianoleraar.

Verschuren komt op uitnodiging van Bram Landzaat die hem kent als begeleider van het Alsmar Popkoor. Hij wil graag van hem weten wat mindfulness is en wat hij daarmee doet.

Bram Landzaat vertelde vorige week uitgebreid over zijn werk en passies. In vier woorden vatte hij zichzelf samen: sportief, rustig, humoristisch en gedreven. Hij ging in op zijn jeugd in Aalsmeer, zijn onderwijstijd en zijn sportieve leven. Ook vertelde hij uitgebreid over zijn neurologische aandoening (Syndroom van Guillain-Barre) die hem trof op 50-jarige leeftijd. Hij belandde lange tijd op de intensive care, maar na een intensieve revalidatie is hij voor een groot deel hersteld. Met het nummer 'Voor haar’ van Frans Halsema bedankte hij zijn vrouw Ank en zijn kinderen.

Input luisteraars
“Door de Mangel” wordt iedere maandag op Radio Aalsmeer uitgezonden van 19.00 tot 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via telefoonnummer 325858, mail of Twitter.

De Top 10 van… Onno Spaargaren
Van 20.00 tot 21.00 uur is het tijd voor het programma 'De Top 10 van…'. Deze week zullen Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon Aalsmeerder Onno Spaargaren te gast hebben. Hij is werkzaam als internationaal beroepschauffeur en is RKAV-er in hart en nieren.

Vorige week was er geen gast in de studio, maar stelden de presentatoren zelf een gevarieerde lijst samen van de meest gekozen nummers. Met The Beatles, Boudewijn de Groot, Queen, André Hazes, Parla Pardoux, DJ Jazzy Jef, Wildstylez, Otis Redding en Creed.

Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Foto: de presentatoren van De Top 10 van… Rinus van Itterzon (links) en Laurens van Kessel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel