Kabouters naar gesloten afdeling

Bewoners van de gesloten afdeling van het Zorgcentrum Aelsmeer krijgen eind deze week nog gezelschap van kabouters. Zo'n 20 overgebleven exemplaren uit het Kunstploegproject Kunst, Kitsch en Kabouters verhuizen daar nog deze week naar toe. 

De meer dan 230 kabouters waren tot vorige week donderdag te zien in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Tijdens de Kunstroute stonden ze opgesteld in de boomgaard van de familie Borgman aan de Uiterweg. Nu ze bijna allemaal zijn opgehaald door hun rechtmatige eigenaar, kan het project, dat volgens De Kunstgroep zeer geslaagd was, worden afgerond.

Uit de kast
Mochten er onder de 20 kaboutermakers alsnog mensen zijn die hun kunstwerk op willen halen, dan kunnen ze zich tot uiterlijk vandaag nog bij De Kunstploeg melden. Er is echter één kabouter die besloten heeft een eigen leven te gaan leiden. Deze gaat noch naar de gesloten afdeling, noch wordt hij opgehaald door zijn eigenaar. Wat hij wel gaat doen is volgens zijn maker nog een geheim. De voorbereidingen voor een eigenzinnig optreden zijn in vole gang. Binnenkort belooft deze kabouter ermee uit de kast te komen.

Foto: de overgebleven kabouters staan klaar om naar het Zorgcentrum te vertrekken. Foto Kunstploeg

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel